ПОКРЕТАЊЕ ТУЖБЕ ПРОТИВ НАТО АЛИЈАНСЕ
Казнити злочин, наплатити одштету, истине и правде ради!
nevine civile,nevine žrtve,nevine živote...
DECU IM NEĆU OPROSTITI :-(
Suze,bol,bolest,osiromašeni uranijum koji kuca na vrata svake kuće...
Njima je to bio MILOSRDNI ANDJEO,kako su ga oni nazvali... :-(
Medjutim od tolike milosrdnosti danas nam umiru deca,umiru mladi...
Na kome nam budućnost počiva ne mogu,a
da se ne zapitam???
Moj glas je NE,i nemam više šta da dodam!
Потписујем ову петицију са мржњом против крвника Нато. Данас се они поносе што су бомбардовали Србију, србе у Хрватској и Босни. У сребреници Клинтон каже: поносимо се што смо ово урадили за добро бит народа, а ја се питам којег народа, зашто нису бомбардовали муслимане и хрвате него само Србију и Српски народ, српске жене старце и децу.
zato sto je normalno da plate odstetu jer su mi unistili zemlju , dom i zivot . zato sto je to ispravno i logicno a ne da ljubimo ruku koja je sejala smrt i unistenje.
Потписујем петицију против звери који су побијали децу у својој НАТО агресији. А данас са домаћим издајицама мирно шетају Београдом и славе Српски Светац.
Зато што ти зликовци треба да плате све са каматом, убијали су нам народ и онда а и сада, јер и данас се више умире од последица радио активног зрачења. Њима нема ништа свето, све је бруто и нето. Ми се морамо одупрети тој сатанистичкој организацији, тако што ћемо се припојити источном блоку тј. Царској Русији. Нека се народ не замајава са лажним обећањима од стране тих белосветских протува из ЕУ и НАТО, него нека се сви молитвено окренемо ка Богу и Цркви Његовој, и онда ће нам Бог отворити пут ка напретку и Царству Божијем. Морамо бити прави верници тако што чемо постити све пистове, редовно ићи сваке недеље на Свету Литургију и редовно се причешћивату, тако ће нам и Бог помоћи. Живимо Светим Јеванђелским животом
Nija nam mesto sa onima koji nas i danas ubijaju zaprašuvanjem iz aviona.
Zato sto to isto rade svakoj siromasnoj ili manje siromasnoj zemlji, protivpravno i zlikovacki, bez milosti! Nato je zlo koje treba unistiti!!!
| This discussion has been closed. |