Петиција грађана Србије за оснивање војних база Руске Федерације
Морамо се одупрети овом западном фашизму. Пошто смо мали, а ови што нас воде или нису свесни или су продали веру за вечеру и гурају нас фашистима, треба да се приклонимо нашем роду који може да нас спаси од наступајуће пошасти. Привежимо наш чамац за брод наше браће!
Kao prvo vi sto uredjujete ovu stranicu peticije24.com .. Ne kaze se srBski narod nego srPski narod. I pod izborom zemalja pise Srbija i CG. Koja bre ovo godina, 95a?? Koja je to zemlja Srbija i CG??
Доста више увлачења западу и нато-у,треба једном да признамо ко су нам стварни пријатељи а ко не.
САД, НАТО, ЕУ и радикалне исламистичке организације (које очито подржавају наведене државе и организације) и Турска која претендује на лидерство у радикалним исламизму су освједочени непријатељи Србије и србског народа а и цјелокупног човјечанства. Руска федерација се једина супроставила овом безумљу. Наведене државе и организације знају да је већина србског народа одлучна да им се супростави зато нас нападају и покушавају уништити оружјем и на друге перфидније начине већ више од 20 година. Зато мислим да се морамо придружити Русији у борби против ових монструма. Приликом именовања држава које су непријатељи србског народа и цјелокупног човјечанства не мислим на народ тих држава него на њихова државна руководства.
ona je dokaz prpocanstva koje sam pokazivao jos 2008 godine ...https://youtu.be/lmq1aDBSkRQ
| This discussion has been closed. |
Сестра Русија, заштитница нас и целог човечанства!