Петиција грађана Србије за оснивање војних база Руске Федерације
ПОТИСАО САМ ПЕТИЦИЈУ ЗБОГ СИГУРНИЈЕ БУДУЋНОСТИ ОТАЏБИНЕ СРБИЈЕ,МНОГИ СЕ НЕ СЛАЖУ ЗАГОВАРАЈУ САВЕз СА ЕУ( КОЈУ ВИДИМ КО 4.Рајх) МАДА СУ ГЛУПИ ИЛИ НАМЕРНО ТО РАДЕ ЗАМЕЊУЈУ ТЕЗЕ .Они који су за еу они су тамо или који желе имају времена да оду,а не да лажу народ како је погрешно са Русијиом и да је добро за еу и нато.ту демократују скупо су платили многи ,међу њима и ми-ОПАСУЉИ СЕ БРАТЕ СРБИНЕ!-ПОНОСАН САМ СРБИН У ПОНОСНОЈ СРБИЈИ! ЈЕР СЕ НЕКО ЗАПИТАО ЗАШТО МИ У ЕВРОПИ КАДА МОЖЕ ЕВРОПА У НАМА-ТО ЗНАЧИ ДА ПРВО СТАНДАРД И ЗАШТО СЕ НЕ ВРАТЕ СА КАПИТАЛОМ ЈЕДИНО ДИНКИЋ ЈЕ ОБНАМЉИВАО ЈАВНО МЕЊЕ КО МОЖЕ И ЈАРЕ И ПАРЕ,ЛЕГАЛИЗИОВА ЈЕ КРИМИНАЛ ПУТЕМ СТРАНИХ БАНАКА И МЕЊАЧНИЦА-ГОСПОДО ЗЕЛЕНАШЕЊЕ ЈЕ КРИМИНАЛ А И ОБМАНА ЈАВНОГ МЕЊА ЈЕ ТЕШКО КРИВИЧНО ДЕЛО,ИТД СРБИ ЖЕЛЕ СА РУСИЈОМ ДА Д ОСТОЈАНСТВЕНО ЖИВИМО А НЕ КО РОБОВИ У ЕУ.
Зато што само са православном земљом видим бољу будућност у Србији, сатанистички запад и пропала ЕУ нам не желе добро али издајничка власт ће нас уништити, серу по руци која им нуди спас, Путина за председника Србије
Šta li se samo čeka kada sve može očas biti napravljeno kod Niša !?...
Петицију сам потписао из разлога зато што врло добро познајем српско руску историју и могу да набројим брдо примера када су нам Руси помогли и војним и дипломатским путем и тврдим да ми данас не би имали државу па маакр и овакву да није било Руске помоћи нарочито за време првог и другог српског устанка, Базе би Руси требали да подигну једну на Фрушкој Гори, другу у Нишу и трећу у Рашко полимској области, онда би ови западни окупатори само сагнули реп и напустили ову нашу земљу
Једини искрен пријатељ и заштитник Србије, вековима је Русија. Подршка за војне базе Руске Федерације.
Re:
Bas tako nije moja nego nasa, svaki potpis ima udeo u ovoj peticiji od hiljada moj je samo jedn! Bravo!
Živela okupacija, živele internet peticije, i smrt svim neprijateljima!
Zato sto treba brinuti za nasu decu i buduce generacije,a samo Rusija jos postuje ljudsko dostojanstvo..
| This discussion has been closed. |