ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ
Довољно је ако кажем да сам Инвалид -пензионер, без руке, стар 82 године, самац, тако да су ми ови Вучићеви "јаничари", угрозили нормалан живот, а услугу са стране ,више не могу да платим, јер разбојнички отеше поштено зарађену пензију.
Odakle ti milioni evra za sportiste ako za sve drugo nema para?
Samo bivši trener fudbalske reprezentacije Radfomir Antić imao je platu STO HILJADA EVRA mesečno, a po nekim izvorima i više. Znači milion i dve stotine hiljada do milion i po evra godišnje!
Odakle te pare?
Skinute s naših penzija!
Петицију сам потписао због тога што сматрам да је Закон о привременм смањењу пензија неуставан, а уставни суд, политичка институција, није хтео ни да размотри иницијативу за оцену уставности поменутог закона. Пензије су имовинско право и нико и ниукаквим условима не може да их умањује сем у ванредним ситуацијама.
Zato što sam jedan od penzionera kome je ovim zakonom penzija bespravno smanjena. Ustavni sud je očigledno pod uticajem politike, kao i sve ostalo u ovoj državi, pa sumnjam da će mo ovom peticijom nešto promeniti. ali da se bar čuje i naš glas, glas penzionera koji sada pokrivaju gubitke pogrešno vođene politike, gotovo u svim oblastima društvenog života.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -