ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ
Treba svi penzioneri da je potpisu, jer bez naseg velikog odziva, kako na protestima, tako i na potpisivanju ove peticije, nece nista biti.. Dosta vise pljackanja penzionera. Ne znam sta bi ovi tajkuni i razne vlasti opljackale, da im mi to nismo svojim dugogodisnjim radom stvorili!
Zato sto je ovo prava stvar, hvala Bogu da se neko setio ovoga! Ako se ne ujedinimo i ne budemo brojniji, kako na potpisivanju peticija, tako i na protestima, nista necemo uraditi! Dosta pljackanja penzionera od strane raznoraznih vlasti i tajkuna! Ne znam sta bi pljackali, da im mi nismo to stvorili svojim dugogisnjim radom!
Krajnje je vreme da prestane ova otimačina. Obrazovali smo se najpostenije, radili poštemo , svaki dinar pošteno zaradili i sad nam neko to otima. Krade. Jer je jači. Ne spominje da vrati. Ovo što nam rade se zove HARAČ ! A oni haračlije . Vućić, Crkobabić i ostali.
Свестан сам чињенице да живим у најгорој мафијашко криминалној држави - држави колoнији, где никакве петиције никада нису доносиле никакве промене, али ипак, чисто да ми савест буде чиста, потписујем ово.
smatram da je penzija pošteno zaradjena i Ustavom utvrdjena
kategorija .Predlažem da se penzije vrate na stanje pre
smanjenja.
Smatram da sam lično oštećen u potpunposti se slažem da se smanjene penzije vrate na nivo pre smanjenja.
Naročito posle saznanjana da nam cvetaju ruže u ekonomiji i da nam je prosto neprijatno kako je sve dobro.
kazi te mi nekog advokata koji ce da me zastupa
| This discussion has been closed. |