ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ
zato sto je moje steceno pravo na iznos penzije kvazi zakonom opljackano od strane drzave.odnosno od ljudi koji vode drzavu.ne mogu da prihvatim zdravo za gotovo da u pio fondu nema dovoljno sredstava da drzava iz budjeta mora da izdvaja sredstva za isplatu penzija itd.. itd.gde su pare gospodo iz pio fonda,ko je beskrupulozno odnosio i pljackao? smanjite plate zaposlenih i smanjite broj parazita koji su zaposleni u strukturama drzave koje primaju plate iz budzeta.penzionerima zaradjene i stecene penzije se moraju isplacivati.objavite bankrot drzave,kao sto bi uradila svaka banka u svetu koja nije vise sposobna da isplati ustedjevinu svojim ulagacima.od mene ukratko toliko.
Pa, penzija je smanjena kada je država bila pred bankrotom, sada svi pokazatelji govore, da se drzava oporavila, pa red bi bio da se i moja penzija kao i svih ostalih oporavi tj. vrati u prvobitnom iznosu, a onda da usledi povećanje ako će ga biti?
U POTPUNOSTI SE SLAŽEM SA LICIMA KOJI SU POKRENULI , SASVIM REALNU I ZAKONSKI OPRAVDANU PETICIJU. PENZIONERI SU, NAJBLAŽE REČENO , OD STRANE AKTUELNE VLASTI POKRADENE. TAKODJE JE VLAST IZVRŠILA DISKRIMINACU PENZIONERA, SVRSTAVŠI IH U NEKOLIKO KATEGORIJA. TAKO NEKOM NIJE NIŠTA ODUZETO OD PENZIJA, DOK JE DRUGIMA ODUZIMALA OD 10 - 25 %. NA TAJ NAČIN JE I DIREKTNO UTICALA I NA GLASANJE PENZIONERA NA IZBORIMA. TO JE NAJVEĆA I DO SADA NEZABELEŽENA KRADJA PENZIONERA , A TAKODJE NAJVEĆA BRUKA VLASTI OVE ZEMLJE. JA MISLIM DA TO NIJE RADILA NI HITLEROVA VLAST, KADA JE VLADALA SRBIJOM.
Treba nam 100 000 potpisa za referendum, manje da reaguje skupština, ali skupština sa njihovom većinom ne znači ništa. Prijavljujem se dobrovoljno da radim na sakupljanju potpisa na terenu kome pripadam. HVALA
Na dva zahteva PIO fond je odbio da izda novo rešenje, što je jasan znak da i oni znaju da je odluka nezakonita
| This discussion has been closed. |
Podrzavam nezakonito smanjenje zaradjenih penzija