ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ
Zato, što mi je suprotno Ustavu R. Srbije uzet deo penzije, koji sam pošteno stekao. Pored toga, ako u datom trenutku država nije bila likvidna - u šta čisto sumnjam - sada se svi, na čelu sa premijerom hvale, kolike su uštede. Vratite što ste dužni, pa onda vidite koliko ste uštedeli.
Peticiju podpisujem iz razloga sto mi je penzuja smanjena protivzakonito. Dok sam bio zdrav zbog prirode posla ucestvovao sam u svom ratovima a kad sam se razboleo onda ko te tamo .... !!!!
Ma nemam šta da komentarišem....sve je jasno....prosto to je bila otimačina onoga što je naša imovina i koju smo pošteno zaradili. Ja sam 35 godina radila pošteno i savesno i to u državnoj instituciji!!! Uzeto mi je 15,5 % od penzije i to odmah nakon 2 godine penzionisanja, a vratili do sada 1,25%!!! Svaka čast....tako ako bude išlo nikada nećemo dobiti svoje nazad. SAMO NEKA NAM VRATE ONO ŠTO SU UZELI.....I TO JE TO.
zato sto je oteto ono sto je zaradjeno.
Srdacan pozdrav.Nadam se i duboko vereujem da cemo uspeti da se izborimo za nasa prava.
peticija
stalno me na svakom koraku potkradaju, kropz enormne takse ( recimo za overu dokumenata i drugo) ,a posebno besmisleno ogromne cene notara - verovatno bar 50% ako ne i vise daju onima koji su ih postavili SNS posto su to njihovi ljudi - shvatate uvek sam bio protiv lopovluka a skidanjem penzije nerzakonito , koju sam posteno zaradio, za mene predstavlja apsolutni lopovluk. A jos bednije deluje cinizam kada na sva usta trube da mi povecavaju penziju, a sa tim jadom od " povecanja " namiruju tek delic otetog. Jadna je sva ta rabota- pitanje koliko narod moze da izdrzi!
MIODRAG TOMIĆ STUBLINSKI, književnik
NIko nema pravo pa ni Država Srbija a ponajmanje pljačkaški MMF i njihova marioneta Aleksandar Vučić, da mi uzima deo penzije koju sam zaradio uplaćujući svakog meseca doprinose za pezijsko i socijalno osiguranje i to 42 godine i sedam meseci. Aleksandar Vučić vazal Četvrtog evroatlanskog fašističkog i satanističkog raj(h)a može da uzima , krnji i otima penziju svojim roditeljima i nikome više. Zakon koji je donet po njegovoj volji je protivustavan ali kako su Vrhovni sud i svi ostali sudovi i tužioci Vučićeve sluge , dok je on na mestu premijera ovaj nakaradni, pljačkaški zakon neće biti ukinut , na žalost miliona penzionera i obespravljenih radnika.Predlažem da pomuću potpisa na ovoj peticiji kolektivno tužimo Premijera Alkeksandra Vučića i Državu Srbiju sudu u Strazburu .
Мислим да је свима преко главе бахатости и приземних лажи оних који одлучују у име нас, понашајући се притом као неупитни власници нашег ума и наших дела.Како да се назову безбројне најаве повећања пензија, а да притом нису враћене ни оне базичне које су умањене овим назови законом. Нису то само лажи то је изругивање здравој памети. Ако већ морају узети, друго очито и незнају, макар да то ураде са мало стила, а не као улични преваранти и шумски отимачи. Питање је само, ко учини да држава Србија овиси о најстаријима. И за вожњу тротинета је потребно некакво знање и вежба, а изгледа да је за "вожњу" државе Србије потребно и довољно купити диплому и пришљамчити се некој партији по могућности што превртљивијој и неморалнијој. Аој ти га се нама, обичним и пензионерима. ,
| This discussion has been closed. |