ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ
Re:
Vladu je samo jedan covek. Ponasa se kao da je zemlja njegova prcija. I sire od toga. Ministri su samo virtuelni statisti i poslusnici. Kad je vlada odlucivala o nagradama olimpijcima? Odlucio je samo jedan covek. Za svoju licnu medjunarodnu karijeru zrtvuje ceo narod i zemlju. Primer bez presedana u svetu.
Nekada su skolovani ljudi ulazili u politiku i samo poneki opijeni svojom moci postajali iznad zakonski, danas jajare idu u politiku da steknu diplome, i postaju diplomirani kriminalci. Muka mi je od ovakve demokratije.
разлог : класичан пример крађе оствареног грађанског права незабележен ( до сада у свету!) ... то су урадиле " МОРАЛНЕ НАКАЗЕ " !!!
Зато што сам пензију стекао радећи и плаћајући доприносе 43 године.Право на пензију сам тако стекао и неможе нико да ми је тако лоповски умањује,па да се послекао захваљује пензионерима што су то подржали.Срамота.Који су то пензионери подржали.Пензије су нам и овако мизерне и неможемо да од њих живимо и ми као најсиромашнији слој народа треба да извлачимо државу из беде и да Вучић има "толики суфицит у буџету. џ
| This discussion has been closed. |