ПОНИШТЕЊЕ ЗАКОНА О СМАЊИВАЊУ ПЕНЗИЈА У СРБИЈИ
PONISTENJE ZAKONA O SMANJENJU I NEUSKLADJIVANJU PENZIJA
Re:
Tako je! Smonjio je i plate ljudima koji rade posebno. Penzije svih penzionera i vojnih i civilnih bez naseg odobrenja.
Ovaj selektivni reket na imovinu-penziju penzionera je cista pljacka. Svakog meseca mi iz dzepa uzima 7000 din . Treba istrajati i ukinuti tu njihovu pljacku.
Potpisivanje peticije je usporeno. Verovatno smo potrosili kapacitet portala i fejzbuk stranica na kojima se peticija do sada prikazuje. Molim vas da svako razmisli na koji nacin da peticiju ucini dostupnom vecem broju gradjana Srbije. Uspesnost peticije sada zavisi od svih nas. Zalosno je da jedan drustveni problem kao sto je neustavno smanjivanje penzija ne nailazi na veci odjek u javnosti. Pokusajte da: obavestite vase prijatelje o peticiji, prosledite peticiju na emailove koje posedujete, postavite peticiju na sajtove i stranice koje su vama dostupne, ostavie peticiju na svom profilu. Proverite da li su vasi prijatelji potpisali peticiju. Zar da toliko peticija sa manje vaznim ciljevima imaju veci broj potpisnika. Aktuelna vlast prati i odziv za potpisivanje ove peticije i na osnovu toga procenjuje koliko je nezadovoljstvo gradjana donosenjem i primenom zakona o smanjivanju i neuskladjivanju penzija. Svako dobro vam zelim! S postovanjem, Jovan Tamburic
Ponistenje zakona o smanjenju penzija
Ne cudim se malom odazivu jer je procentualno mali broj penzionera u kategoriji pokradenih penzija. Vecina je, poput mene koja sam potpisala peticiju, pokradena vec prilikom obracunavanja penzija. U mom slucaju, sa 35,g, radnog staza i magistraturom prava, obracunali su mi 22.000din penziju. Tako da se ne cudim malom odazivu gradjana, koji su inace omamljeni farmama, obmanama i lazima velikog spasitelja, a umorni i tupi od bednog zivota i odsustva svake nade. Pozdrav Tanja
Тешко је од мале пензије платити интернет па би требало размотрити друге начине сакупљања потписа (редови испред поште нпр)
Glorije
Prilicno sam ubedjen da je ova vlast na poslednjim izborima opstala upravo zahvaljujuci ovoj populaciji. Siguran sam za desetak kolega u mom uzem okruzenju koji su glasali za aktuelne. Cak su penzioneri i agitovali uoci izbora. Instruisani su majstorski aktuelnim stvarima oko zaposljenja i skolovanja dece(unuka), upis na zeljene visih skola, vracanja dela uzetih penzija, radikalnog povecanja penzija, prosirenje pozitivne liste lekova...i mnoge druge sarene laze. To je izgleda upalilo kod penzionera tradicionalno najdisciplinovanije kategorije glasaca.
E sada gospodo i drugovi kusajte. Prijatno vam bilo.