1euromesečno - za lečenje bolesne dece.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Pozdravljam autora ove peticije.U ovim teskim vremenima treba da se pomazemo i probudimo ono ljudsko u nama.Nemojmo dozvoliti da nam deca umiru zbog nemogucnosti njihovih roditelja da plate lecenje! DRAGICA VUJIC
FOND ZA DECU
Re:
Žalosno ali istinito...
Treba odvojiti par minuta za ovo, zato nisam potpisao. Znam da nisam u pravu, ali osećam kao da je sve propalo...
pretplata
Re: FOND ZA DECU
Na zalost u ovoj zemlji neko pitanje mogu da pokrenu samo mediji. A do medija se dolazi novcanom intervencijom, vezom ili upravo ovako. Pa hajde da sto vise ljudi potpise peticiju, da bar jedne novine objave...i da pokrenemo lancanu reakciju.
NAZIV PETICIJE
Samo bih dala jednu sugestiju...
Mozda ne bi bilo lose da se promeni ime peticije, tj. da se na 1emesecno, doda tekst sa objasnjenjem o cemu se radi, jer kada pregledate osnovni meni sa svim peticijama, peticija koja se zove 1emesecno, ne obecava puno, ljudi ne znaju o cemu se radi, a, znate, kada nasim ljudima pomenete da treba da daju za nesto pare, niko nece ni da procita...
U svakom slucaju, mislim, da bi bilo dobro postaviti u nastavku dodadatan tekst, kako bi ljudi, na prvi pogled, uvideli o cemu se radi!
Sa srecom!
| This discussion has been closed. |
Ovo resenje je jednostavno a efektno! Deca i mladi Srbije zasluzuju pravilno lecenje.