ALEKSIN ZAKON
Obzirom da agresivna deca većinom potiču iz agresivnih i problematičnih porodica profesori i ostale osobe iz nadležnih institucija izbegavaju sukob sa njima jer ih zakon i državni organi sile ne štite.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nase pravo je da se borimo za sebe, nasa obaveza je da se borimo za nasu decu.
Čemu više vodi ovaj svet sa toliko nasilja pa sad čak i u školama. Imam sina koji je skoro doživeo nasilje u školi. Treba sve uraditi što je moguće i sprečiti takve stvari
Re:
Iste te radnike ta "deca" cekaju sa letvama u dvoristu. Toliko. Bila, videla. Ima i zataskavanja, a bojim se da je to ovde bio slucaj. Tuga.
zasto? zbog alekse - za sve alekse - i da aleksi vise ne bude....
Treba neko da kaze STOP vrsnjackom nasilju. Osetila sam na svojoj kozi vrsnjackog nasilje tj.ismevanje,pokusaj ponizavanja...samo zato sto imam rascep gornje usne i nepca. Kad god bi otisla i rekla sta koji imam problem dobili bi smanjenu ocenu iz vladanja koja nije nikakva displinska mera. Dolazili su u skolu roditelji tih sto su me ismevali...i govorili kakoo je nemoguce da je to njihovo dete uradilo,kako lazem. U osnovnu skolu sam isla sa burzujima. Preplakala sam 4.godine ne zato sto su mene ismevali vec zato sto znam decu sa teskim bolestima i dr,problemima. Inace rascep gornje usne i nepca se vodi kao bolest a to je esteski problem. Mislim da treba da se uvedu mnogo stroze i teze mere za decu,profesore i roditelje jer sam se izborila sa njima al neko dete ne moze.PODZAVAM ALEKSIN ZAKON!!! NE DAJ BOZE NIJEDNOM DETETU!!!
| This discussion has been closed. |