Peticija za spas ergele Borike
Re:
Sami Bog i dobri ljudi mogu i hoce spasiti ovaj biser. Hvala Vam.
Re:
Boricani su dosta cutali i gledali kako im pred ocima nestaje ono sto je sastavni dio njihovog zivota. Ovo su samo pocetni koraci. Branicemo svim raspolozivim sredstvima pravo i mogucnost da djeci ostavimo ono sto su i nama ostavili. Hvala na podrsci u ovoj akciji.
S obzirom na to da u Srbiji i Republici Srpskoj postoje samo tri ergela,Karađorđevo ,Vučijak i Borik besmisleno je dozvoliti da se ovakva jedna ergela uništi,a postoji oko sto godina!Sve ono što je vredno,što se ceni u celom Svetu kod nas nema nikakvu vrednost i uništava se bez zadrške.Na kraju tu su konji čija sudbina može da bude katastrofalna,prevedeno ako se ništa ne učini po pitanju opstanka ergela ta grla čeka sigurna smrt!
treba iskoristiti prestojeću izbornu političku kampanju
ZA SPAS ERGELE BORIKE, TO JENESTO STO SE NESMIJE PROPUSTITI, BILA JE TO POZNATA ERGELA. TO JE SAMO VELIKI PLUS ZA DRZAVU< ZA TURIZAM< ZA TRADICIJU. CUVAJMO SV E STO JE NASE.
Ja sam neko , ko je volio da svoje slobodno vrijeme , provodim izmedju ostalog u Ergeli Borike . Veliki sam ljubitelj konja i konjičkog sporta . I stalo mi je da i Ergela Borike , ne nestane i ne ode u zaborav ... Potpis ove peticije je nešto najmanje što sam mogao da uradim .
| This discussion has been closed. |
Potpis od srca i sve pohvale za ovakvu ideju. Srecno.