Peticije.online

BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.

!!!

Katarina Plavsic#26 May 19, 2014, 13:51

Re:

#25: -

Daa,znamo.;)

Ukinite prijemni#27 May 19, 2014, 14:15

Re: Re: Subjekat

#4: - Re: Subjekat

TAKO JE! SVAKA CAST NA OVOM KOMENTARU :)

Gost#28 May 19, 2014, 14:31
Okejjj <3
Gost#29 May 19, 2014, 14:39
Ja i moj otac..
Gost#30 May 19, 2014, 14:42
molim vas ukinite prijemni ispit niko nije spreman vidite kakva je katasrofa :P
Gost#31 May 19, 2014, 18:10
Koliko potpisa treba da se skupi da bi se otkazala matura? Da li to vazi i za veliku i malu maturu?
Gost#32 May 19, 2014, 18:45
Zasto smatrate da je bolje bez male mature, nije da ja imam ikakvu korist od toga s obzirom da sam osnovnu zavrsila, ali verujte mene je izvukao prijemni!
Gost#33 May 19, 2014, 18:48

JAOJ MAJKO BOZIJA, PRIJEMNI JE BIO PRELAK, SRPSKI NAJOSNOVNIJI, ONAJ KO JE IMAO MANJE OD 15 BODOVA NA KOMBINOVANOM NAM NI NE TREBA U DRZAVI, A MATA JE BILA TAKODJE MNOGO PROSTAAAA! SLAZEM SE DA NIJE POSTENO JER IMA UGROZENE DECE, ALI ZASTO DECA KOJA PLACAJU CASOVE OD POCETKA GODINE DA BACE PARE TEK TAKO I DA UKINU MALU MATURU?

AJ CRKNITE#34 May 19, 2014, 18:51

Re:

#11: -

POSTOJE OSNOVNE SKOLE U KOJIMA SU PROFESORI STROGI I KOJU DECU NESTO NAUCE I NEKO CE SA ODLICNIM ZNANJEM TU IMATI 4, A POSTOJE SKOLE GDE NIKO NISTA NE NAUCI I IMA 5, MISLIS DA TO MOZE DA SE POREDI? JESI LI TI BIO NA PRIJEMNOM IKADA? KUPE SU ODELJENE I JAKO JE TESKO PREPISIVATI, OSIM TOGA, PRIJEMNI JE POTREBAN DA BI SE ONI GLUPACI SA SVIM PETICAMA ( KOJI U GLAVI IMAJU VELIKO N.I.S.T.A.) OTERALI.

TAKO JE! OCEMO PRIJEMNI!#35 May 19, 2014, 18:54

Re:

#6: neko_iz_mase -

POTPUNO SE SLAZEM, RAZMAZENU DECU BEOGRADA ODJEDNOM MRZI DA RADE TEST ZA KOJI ZNAJU DA JE U OPSTICAJU NAJMANJE 2 GODINE, I SAD JE NJIMA ODJEDNOM KRIVO STO IMA DECE KOJA NECE RADITI. IDITE DECO UCITE NESTO, IMA KO CE DA SE BRINE ZA UGROZENE.

Gost#36 May 19, 2014, 20:18
Izgleda da ne citaju saopstenja :(
protiv prijemnog#37 May 19, 2014, 20:24

Re: Re:

#35: TAKO JE! OCEMO PRIJEMNI! - Re:

Da li su nasa deca fenomeni da im daju sedam predmeta za polaganje ne znam da li ste uopste upoznati sa tim kad ovde ovako pisete. pitanja su sto posto nepoznata a imaju 7 predmeta katastrofa deca koja su se rodila 99 godine u svemu su prva generacija sramota stvarno. Pisite vi sta hocete ja sam sa sela nije moje dete iz beograda i uci kao da studira vukovac je ali na testu je lose prosao sramora sta hoce sa tim da naprave genije.. nemam vise komentara stvarno!!! I zasto mrzite decu Beograda, kao da nasa deca nisu razmazena , stvarno sramota!!!

Gost#38 May 19, 2014, 20:29

Re: Re: Re: Subjekat

#33: - Re: Re: Subjekat

Mrzim ljude koji su egoisti i misle samo na sebe. Deca placaju casove a profesori sto ih spremaju deru kozu. Placate casove, da li mislite na onu decu kaoja su pametna i dobro uce a nemaju para za privatne casove na decu koja rade da bi se skolovala ja bih ovakvima zabranio da pisu ovde i posle kazete deca razmazena pa moraju da budu pored tako sebicnih roditelja. Sramota!!!!

CTEBAH#39 May 19, 2014, 20:36

TAKO JE!

Пријемни не треба да се одржи!
Gost#40 May 19, 2014, 21:21
Nije to problem mogu da Hide IP adres al nemojte to da radite jer je bolje da se vidi stvarno koliko ima.
gimnazijalac#41 May 20, 2014, 00:04

Ti u toj celoj prici najvise gledas sebe. Cim kazes da je pretesko, znaci da ti se ne radi.

A da je pretesko, nije, nego je smesno. Ja sam vas probni uradio za 12 minuta (sada sam 2. godina).

Tako su se i prosle godine zalili na prijemni koji je bio prelak! Mogao je da se iz glave uradi za 10 minuta.

Uci.

marsal#42 May 20, 2014, 00:10

Re: Re:

#14: Druga glupa osobaa :D - Re:

I tebi da se objasni :D

IP adresa - jedinstvena adresa koju provajder dodeljuje korisniku po IPv4 protokolu (za sada kod nas) i ti, prosto receno, se njome identifikujes na internet mrezi. Tako da kada potpises peticiju, peticije24.com upise tvoju IP adresu u bazu podataka i svakim sledecim ponovljenim unosom, tvoja IP adresa se vidi vise puta u toj odredjenoj tabeli te iste baze.
Cudno je sto nisu uveli restrikciju za te ponovljene unose.
Sve najbolje!

djura robija#43 May 20, 2014, 12:08

Re: Subjekat

Gost#44 May 20, 2014, 13:14

:)

Najbolje bi bilo da otkazu kombinovani, jer stvarno ne mozemo da ucimo 5 predmeta jos, jer je to skoro nemoguce pored svih skolskih obaveza. Jos ova deca iz poplavljenih oblasti nit imaju odakle da uce, nit imaju volje za to...
Gost#45 May 20, 2014, 17:10
potpisujte se preko proxy-ja , to menja ip adresu :)

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gost#47 May 21, 2014, 09:33
ajmo svi menjajte ip adrese i pravite nove mjelove
.........#48 May 22, 2014, 20:34

Re: Subjekat

#3: FAKAJ SE - Subjekat

MA CAO TEBI, RADILI SU DA RADILI SU 2 PREDMETA I IMALI SU POZNATO BAR NESTO A MI, MI IMAMO 7 PREDMETA I SVE NEPOZNATO...BAS TEBE BRIGA ZA NAS, SAMO HOCETE DA NAS UNISTITE, I OVAKO NAM JE DOSTA OVIH POPLAVA I CUDA!!!!!!

Gost#49 May 22, 2014, 20:36

BRAVO, BRAVO SVAKA CAST KONACNO NEKO KO DELI MOJE MISLJENJE!

Gost#50 May 28, 2014, 22:41

Re:

#13: Glup covek -

To ti je kao br. tvog telefona ili Internet Protocol tvog računara. Pojednostavljeno rečeno :-)

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.