BEZ POLAGANJA MALE MATURE ZA OSMAKE 2014.
Jedan osmak je poslao poruku ministarstvu,pogledajte,nadam se da ce procitati i da ce pogledati ovu peticiju! Hvala Vasilije!
.
Re:
To treba da se dogovore ucenici i direktori skola,mi ovde nista ne mozemo postici.
Re:
#14: - Ne znam da li mi persiras ili mislis da nas ima vise, ali nije bitno. Hvala ti, meni jos uvek nista nije stiglo od Vasilija, ako stigne napisacu to u saopstenju. Hvala na podrsci.
Re: Re:
Samo se bojim da mu neodgovore,bolje da mu bar nesto napisu nego nista, da znamo na cemu smo...
Re:
Ja sam poslao ovu poruku ministarstvu, jos uvek nisam dobio odgovor...
A bilo mi je kao zao sto su vam uveli dodatne testove, treba da radite i fizicko, sram da vas bude.
Re:
Ma izvini molim te?! Mi oslobađamo i njih ali automatski i sebe. Dete od 15 godina nemoze da nauči 7 predmeta iz 4 godine za nekih mesec dana. Prvo zbog katastrofe u državi,a onda zato sto je tesko. Taj prijemni treba ukinuti jer se on svodi samo na tešku prepisivačinu i ništa više...
Re:
Procitaj poruku opet pa onda jos jednom pa prokomentarisi sledeceg puta ;)
Re:
#12: - Mislis da je njima do slavlja sada...Nemam nista protiv volela bih mnogo toga da im pomognemo ali stvarno mislilm da njima nije do slavlja posle svega ovoga :/