Da Bratislav Dikić ostane komadant Žandarmerije
Ко сме тај може, ко не зна за страх тај иде даље !
КОМАНДАНТЕ НЕ ДОЗВОЛИ ДА ТЕ СЛОМЕ!!!
Svaka cast za peticiju
Re: Svaka cast za peticiju
#40: Srba Maverick - Svaka cast za peticiju
SVAKA CAST BRATE !!! NEMA NISTA LOSE U NACIONALIZMU, I U VOLJENJU SVOJE NACIJE I SVOJE DRZAVE... NARAVNO NE MORAS JE VOLETI PO CENU DA SVAKO KO TO NIJE, MRZIS, ALI ONI KOJI NISU TO, MORAJU DA POSTUJU TO STO TI VOLIS, A I MI ISTO TAKO CEMO POSTOVATI TUDJE... ZAPADU JE SMETAO, JER ZAPAD ZELI DA ZATRE SVAKI VID SPRSTVA, PATRIOTIZMA, I ZELI NA KRAJU KRAJEVA DA ZATRE PRAVOSLAVLJE... !!!
Re:
Sto je najgore ni tada se nece dici godinama cutimo i gutamo sta nam se servira nema ko vise da se digne narod je na sve navikao. Dok mi potpisujemo peticiju sirimo gurpu na fejsu Dacic je vec potpisao tako da je Komadant smenjen. Samo neko treba da pozove i krene prvi siguran sam da ce ostali krenuti sa njim dosta je bilo vreme je za promene...
Momentalne ostavek Veljovića i Dačića
Pozdrav iz tako zvane 'Eu' Holandije, gde je svaki dan isto gore i gore. Gde mi prijatelji is Poljske i Burgarske govore da je velika greska sto su njihove drzave usli u Eu, Eu valja samo onima koji vec imaju pare, a normalni ljudi koji rade svaki dan da bi mogli da prezive njih ce evropa da srusi. oni sve manje i manje zaradjivaju.
Pozz. Drzi te se
| This discussion has been closed. |