Da predsednik Nikolić pomiluje Kristijana
Molim vas oslobodi te Kristijana,gdje ce vam dusa da zbog najvece drolje hapsite covjeka.Pozdrav KIKI CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA TE VOLI.
Molim Nikolica da pomiluje Kristijana Golubovica.Koliko samo nepravde prema covjeku.
Toliko ga provocirala drolja na farmi i covjek samo sto je izasao da bude sa svojom kcerkicom,uhapsise ga zbog drolje ni kriv ni duzan.I to pravda...MOLIM VAS NIKOLICU OSLOBODI TE KRISTIJANA,VJERUJEMO U VAS.POZDRAV I UNAPRIJED HVALA
Bog je prastao i jos uvjek prasta , pa zasto nebi ni mi ljudi ! on je samo covijek i nebi trebali da mi sudimo drugima nego tu je bog da mu sudi kad dodje pred njega ! srdacan pozdrav iz lijepog vukovara !
On kao Мајкл џекѕон...ѕтвара породицу,ѕтвара армију фанова,ѕтвара огромни новац за ѕебе и друге.а држава то неволли.SLOBODA
Kristijan kriminalac, mozda i jeste ali covek barem ima muda. Pogledajmo nase funkcionere, nafurane jajare i poltroni, e to su sljamovi od kojih mi je muka. Kao i od ovih sto anonimno izigravaju heroje pa pljuju po Kristijanu. Srbija je puna takvih jajara. Ako treba da biram izmedju jajara i kriminalca, onda neka to bude kriminalac. A sto se tice njegovog ponasanja prema fukarama, svaka mu cast.
Izdrzi kiki
| This discussion has been closed. |
Molimo vas da oslobodi te Kristijana Golubovica.Pa zbog cega je covjek u zatvoru pa to je van svake pameti.Oslobodi te covjeka molim vas nek zivi svoj zivot sa kcerkicom i zenom ako imalo ima pravde.