Da Ustavni sud RS usvoji Kristijanovu žalbu!
Kratko i jasno, ostavite covjeka na miru vise! Kako pravosudni sistem nije sramota vise. Ubice, koljaci, silovatelji i svi drugi bolesnici su na slobodi, a vi se zakacili na ovog covjeka iz nekih svojih osobnih razloga. Ja licno sam za to da ovaj covjek ne treba ni dana vise da lezi u zatvoru. Dokazao je to!
Re: Re: hahaha
Danas svaki treći čovjek rekerira,svaki drugi sila gudru a svaki se drogira.On je najvise na glasu zato sto je bivši kriminalac..pa sta!? Čovjek se promijenio i za to NIKADA nije kasno.A ti prvo pometi ispred svojih vrata. I ako si mangup reci čovjeku u licu.
Svako zasluzuje fer i korektno sudjenje, a kristijan je pokazao da je veliki gospodin i da ima dobro srce i da nije los covjek a pogotovo na farmi je svima dokazao kakav je zapravo i jedini se bori i ovu djecu savjetuje da se nebave kriminalom vec sportom i da nije kao ostali ucesnici da se samo svadja ili da prenosa traceve kiki do pobede
Citam pojedine komentare.Kristijan reketira,sila gudru,prijetnje smrću.....bla,bla,bla.... svaki treći čovjek reketira,svaki drugi dila gudru,a svaku se drogira. On je najvise na glasu jer je bivsi kriminalac!NIKAD nije kasno da se čovjek promijeni...prema tome neka pojedini pometu ispred svojih vrata a Kristijana ostave na miru.Skidam.ti kapu Kiki i sve najljepše u zivotu
Kiki je nas brend devesesetih to treba cuvati
Mislim da je to jedna velika prevara koja je namestene Kikiju i on to ne zasluzuje,jer je on veoma dobar i posten covek
Vrlo jednostavan odgovor Kristijana Golubovica nikada pre nisam upznala ja zivim u jednom malom selu pored Sida i nisam placena kao sto idu komentari na dnu tve ekrana.COVEK KOJI ZRACI DOBROTOM PLEMENITOSCU HRABROSTI .Na zalost sve je manje ljudi kao on zelim mu mnogo srece i puno sinova da budu kao on pravi covek i muskarac.
| This discussion has been closed. |