Ignorisanje TV Prve dok god traje serija "Sultan Sulejman"
Re:
slažem se sa komentarom.
Србији су потребне српске серије и филмови и серије и филмови из нама блиских култура. Потписује се петиција против турски серија, а не потписују се петиције против изопачених америчких филмова препуних убистава, насиља, нису се потписивале петиција против шпанских серија. Када ће се новац за куповину турских, америчких, шпанских серија уложити за снимање филма о Јасеновцу, Јадовну.
Re:
Није турчин него ПОТУРИЦА. Преци његови нису имали храбрости да задрже веру и да се боре против неверника па су пљунули на своју веру и понос и ПОТУРЧИЛИ СЕ! НИСТЕ ВИ ТУРЦИ ! СРПСКЕ КРВИ ИМАТЕ ПОТУРИЦЕ !!
Sukob i rat sa nasim muslimanima podsticu sami Turci jer im vise odgovara da se Srbi sami izmedju sebe ubijaju i ratuju (zavadi pa vladaj) a oni glume mirotvorce. Zato je svaki napda na nase muslimane , tacno ono sto zele Turci i neprijatelji Srbije i moramo se truditi da se opet zblizimo sa nasim muslimanima i napravimo jedinstveni front odbrane Srpstva i naroda koji zive na ovim prostrima. Nazivati nekog poturicom je pogrdno i ne doprnosi nasem pomirenju
ne razumem cemu frka...Srbi su glasali da ova serija bude emitovana, sto se ljutite sad!! a i sto pridajete toliku vaznost, ja gledam seriju jer je zanimljiva a ne da gledam jesu li muslimani, srbi ili neko drugi..ne bitno mi je..ja znam svoju kulturu, znamo je svi mi, alo ljudi ovo je serija..ne treba da sirimo toliku mrznju, soviznizam, i nacionalizam...zato nas ljudi iz drugih zemalja ne vole..jer gledamo ko je ko ;)
| This discussion has been closed. |