додатни испитни рок
Re:
Јесте, али на жалост не можемо претеривати са нашим захтевима.
Надамо се да ће нам и са овим изаћи у сусрет, а надамо се да ће Вам и ово значити!
Да али и поред тога, неки тумачи закона сматрају да има простора да нам се изађе у сусрет...
Re:
Zakon propadajuce drzave koja ne zna ni prijemni ispit da organizuje bez skandala. Mislim da su bezbroj puta dokazali koliko su kompetentni da o tome odlucuju. Od njih dovoljno...
Re: Re:
Ne razumem kakvo preterivanje? Prvo, ranijih godina smo imali vise rokova, Oktobar 1, 2, 3 i Novembar cak. I tek u Novembru je moglo da se prijavi samo jedan ispit. Mislim da bi trebalo da se promeni zahtev kad vec pisemo peticiju! Pogotovo sa tim mogu da izadju u susret, s obzirom na to koliku skolarinu placamo, kako je bilo ranije, a i def ima studenata kojima treba vise za uslov.
I nije istina da je zabranjen Oktobar, sto je neko spomenuo, ostali fakulteti ga imaju i privatni i drzavni. Cak i Oktobar 2 i 3.
Драга Силвана,
не постоји условљеност излазности на прошлим роковима са роком за кој се залажемо, истина је да примећена веома слаба излазност у свим роковима почевши од априлског и јулског идаље се тражи решење.
поздрав
Ф
molim vas da mi sto pre odgovorite, koje su nade ce biti oktobarskog roka? Ja sam prva godina na FKN-u i ne bih voleo da obnovim godinu. Hvala unapred. Pozdrav!
| This discussion has been closed. |