"KRALJEVO-SRBIJA RACING CENTRE"/ Obnovimo Autodrom Beranovac
Gost#52 Jun 15, 2015, 17:33
Zato sto juzna Srbija treba da ima barem jednu stazu!
Gost#53 Aug 20, 2015, 09:02
Beranovac u srcu
Ideja nije nova i drago mi je da vidim ljude koji su zainteresovani. Ipak, moj potpis na ovoj peticiji nećete dobiti zato što organizovanoj prevarantskoj grupi "NOPO" ne dajem više svoje podatke, i žao mi je što zloupotrebljavate ovo pitanje za sakupljanje tako jeftinih političkih poena.
Pozdrav.
Gost#54 Oct 11, 2015, 14:34
Da bi kraljevcani imali opet trke.
Gost#55 Oct 13, 2015, 09:51
zasluzujemo stazu da imamo naravno mogla bi da bude i malo bezbednija i sa vecom sirinom piste ako mogu bugari i rumuni da imaju stazu zasto mi ne mozemo a beranovac je po konfiguraciji perfektan za auto i moto trke i naravno moze da se koristi i za voznje otvorenog tipa open day na primer ali potrebno je mala modifikacija
Gost#56 Oct 14, 2015, 19:43
Autor Mikica Vucinic
Prvi korak je realizovan. Hvala na podrsci ,nastavljamo dalje. Odgovoran pristup, sva saplitanja,i neodgovornosti lokalnih medija nisu uspeli da zaustave zdravu energiju.
Gost#57 Nov 01, 2015, 19:51
Za dobrobit Kraljeva, a i cele Srbije.
Gost#58 Nov 14, 2015, 14:23
Zato sto bi trebalo da se obnovi jedna od najboljih i najzahtevnijih staza u Srbiji i da bi profesionalni trkaci imali gde da treniraju
Gost#59 Feb 05, 2016, 21:52
Kraljevoje uvek bio grad automobilizma I tako treba DA ostane
| This discussion has been closed. |
-ako je moglo da se sa vojskom dogovori oko aerodroma Ladjevci ,koji je visestruko znacajniji objekat od Beranovca ,sto se onda nebi moglo to uraditi i sa Beranovcom.potrebna je za pocetak samo dobra volja a posle sposobni ljudi i sponzori(ili investitori).pa kad bi na Beranovcu (s obzirom na povrsinu koju zauzima)posadili maline i kupine ,od njihove prodaje bi mogli da odrzavaju stazu.ustvari i tu bi bilo onih koji bi se ogrebali makar za neku gajbicu.