"KRALJEVO-SRBIJA RACING CENTRE"/ Obnovimo Autodrom Beranovac
Sta zasto zato sto necu da propada sve sto vredi,zato sto hocu da trke budu blizu nas i da se voze,i jos dosta razloga,nervozan sam pa ne mogu da pisem.
Re:
Hvala na potpisu. Kada postignemo relevantan broj potpisa predacemo ih na sve adrese koje su nadlezne za ovo pitanje. Uskoro ce krenuti i spot o peticiji koji je trenutno u izradi. Potrebno je serovati na razne forume kako bi se sto vise videla peticija. Pokrenucemo sve politicke cinioce u Kraljevu da zastupaju ovu pozitivnu ideju za buducnost Auto sporta u Srbiji i napraviti srpski brend za balkanske i evropske sampionate.
peticija je postavljena na -fica forum,gonza racimg forum.oldtajmeri forum -15.03 2015 godine.odgovori na kontakt
Re:
Hvala. Za bolju vidljivost peticije neophodno je serovanje ljubitelja Autodroma Beranovac i na privatne profile svojih prijatelja. Nastavljamo.
Re:
Za pocetak nam je i namera da vratimo stazu u sampionat i obnovimo Veliku Nagradu Kraljeva. Nastavak realizacije inicijative je Kraljevo-Srbija Racing Centar.
-o peticiji obavesten: portal trke.rs,ask Vesnic,emisija "auto sprint" voditelj Vladan Kostic(koji je obecao da ce objaviti sve sto moze pomoci oko realizacije obnove Beranovca),a vi mladi terajte po Fejsbuku ,tviteru ,Instagramu...ajmo ljudi , Beranovac je lepo mesto da se provede i neki lep sporski vikend ,kao nekada
Re:
Hvala puno. Nadamo se velikom odzivu u potpisivanju podrske i zaista bi bilo veoma znacajno za buducnost.
Ja bih samo predlozio da se peticija potpisuje i javno na svakoj trci,da se postavi neki stand ili tako nesto!!!
Beranovac je jedan i treba ga vratiti u kalendar...
Svaka cast za akciju,samo napred!
Re:
Pozeljno bi bilo i potpisivanje i na trkama, peticija je dostupna svakom pojedincu preko sajta Peticije24.com. Svako ko zna Autodrom Beranovac slozice se i podrzati peticiju.Hvala
Промотиван спот.
Имамо - Искористимо. Поседујемо - Активирајмо. Кључ је у нашим рукама. Акција петиције у току. Аутодром "Берановац" - Краљево Србија "Racing Centre"
Промотиван спот: https://www.youtube.com/watch?v=vloZBuLfcok
Re:
Hvala. Potpuno se slazem sa vasom konstatacijom. Serujte na sto vise adresa, akcija ce trajati .
-medju potpisnicima ima za sada i mladih nada (filip pisaric) i sampiona (milovan -mikica vesnic).da ima interesovanja za ovaj sport i da se narod uzeleo njega ,dokazao je povratak trka na Uscu 2014.umesto da se ogroman novac ulaze u sportove koji omogucavaju pojedincima da se proslave i zarade ,mislim da je pametnije podrzati sportove gde ljudi ne traze puno (samo uslove da ostvare svoje zelje i snove ) a sami sebe finansiraju u nabavci sredstava za takmicenja(automobili,motori,kartinzi).mislim da vise kosta odrzavanje Zvezdinog ili Partizanovog stadiona godisnje nego dovodjenje jednog Beranovca u finkciju koja ce trajati minimum 10 godina.
Zelim da sve bude u redu trazio je moj brat kiko iz makedonije bre !
| This discussion has been closed. |