Majkama sa troje i vise dece plata iz budzeta!
Re:
Neka su Vam deca ziva i zdrava,nas glas se vec cuo,dragi roditelji. Mi smo registrovano Udruzenje,bili smo u emisiji,pravimo tribine po celoj Srbiji. Sto vise roditelja zna za nas to ce se brze zavrsiti. S' postovanjem predsednica udruzenja "Roditelji protiv bele kuge",pratite nasu istoimenu stranicu i pridruzite se nasoj grupi. Zvezdana Bulatovic
Re:
Neka su Vam deca ziva i zdrava,nas glas se vec cuo,dragi roditelji. Mi smo registrovano Udruzenje,bili smo u emisiji,pravimo tribine po celoj Srbiji. Sto vise roditelja zna za nas to ce se brze zavrsiti. S' postovanjem predsednica udruzenja "Roditelji protiv bele kuge",pratite nasu istoimenu stranicu i pridruzite se nasoj grupi. Zvezdana Bulatovic
frka
Ja sam u demokratiju jer 2002 su mi prodali firmu i firmu gazda zatvorio, meni ostao dužan oko 8-9000 evra ali on se dogovorio sa inspektorom valjda podelili njih dvojica tu sumu i ja izvisio.
Žena u tranziciju jer su oterali na prepad s posla.
Očuvali smo tri sina Najveća Greška koji su nezaposleni jer nemamo 15000 evra a oni ne piju, a ne drogiraju se, prilično su odgovorni jer ne trpe nepravdu i kome takvi danas trebaju.
Imam tri sina,rodila sam ih sebi al mislim da bi drzava trebala da pomogne da djeci obezbedimo lep zivot
Re: Re:
Sta ce biti sa ovim roditeljima koji imaju po jedno i dvoje dece? Dali ce i oni uci u tu kombinaciju, ili ipak ne ?
Re: Re: Re:
Naravno da ce uci,svi smo mi roditelji. Mi se borimo za prava svih roditelja i nasa dece. Veliki pozdrav i hvala
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.