Да Србија буде уставна парламентарна монархија
Без Краља не ваља...и никад ваљало није...
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
++ BOG ++ KRUNA ++ NAROD ++ MONARHIJA ++ NASLEDSTVO ++ BOZE PRAVDE ++ www.royalfamily.org ++ KRUNA <3 SPASA ++ LIFE <3 LINE ++
Re:
+++ ONE GOD <3 ONE WORLD +++ ROYAL WORLDWIDE +++
++ BOG ++ KRUNA ++ NAROD ++ MONARHIJA ++ NASLEDSTVO ++ BOZE PRAVDE ++ www.royalfamily.org
++ KRUNA <3 SPASA ++ LIFE <3 LINE ++
+++ ONE GOD <3 ONE WORLD +++ ROYAL WORLDWIDE +++
+++ GOD BLESS THE ROYAL <3 QUEEN OF ENGLAND UK THE COMMONWEALTH & THE ROYAL,S WORLDWIDE +++
drago
Svi mojim preci su bili za kralja i otadžbinu pa i ja ŽIVEO KRALJ I KRALJEVINA SRBIJA
1. Краљевина нам није поклоњена већ крвљу стечена 2. Србија је увек била као таква просперитетна 3. Укинута насилним путем и деградирана у сваком погледу 4. Не знам неуспешну државу уређену по принципу парлам.монархизма . 5. Волим Србију
Да којим случајем имају династије ex YU републике : Словенија, Хрватска, Македонија- седми дан по отцепљењу вратили би их !
Желим живети у модерно и напредној држави,попут краљевине Данске,Норвешке,Шветске,Британије...Желим Краља на челу државе,доста ми је политичара и републике.Видели смо шта нам нуде републике,Македонија,Бугарска...и сви њени политичари. За васкрс Србије,за Краља и отџбину до коначне победе и успоставе парламентарне монархије у КРАЉЕВИНИ СРБИЈИ!
Зато што смо ја и мој отац Горан Живковић из Мрмоша за Краља!
| This discussion has been closed. |