Peticije.online

Oduzimanje drzavljanstva Srbije " Sonji Biserko "

Kontaktirajte autora peticije

Gost#226 May 23, 2014, 21:45
Nije samo ta persona,čije ime mi se gadi i ne mogu da ga spomenem,zaslužila oduzimanje državljanstva Srbije.Nataša Kandić je druga a ima ih još...

This comment has been removed by the site administration.

Reason for the removal: spam

joca#228 May 24, 2014, 14:01
Odličan predlog koji je moguće proširiti i na druge neprijatelje Srbije.
joca#229 May 24, 2014, 14:04

Biserko

Uz nju je odmah Jelena Milić koja ide po medijima (mediji koje finasira zapad)i širi priču o NATO ,kao bombardovali su nas za naše dobro...

Gost#231 May 24, 2014, 17:43
Takvo djubre van iz zemlje koja radi protiv te isteü!!!!
Izaberite nadimak#232 May 24, 2014, 17:44

Subjekt

Napiši komentar...

Gost#234 May 24, 2014, 20:09
Govno čije daje. samo neka se tera u tri lepe ...
Gost#235 May 25, 2014, 00:25
Najnormalnija stvar i potreba je iskoreniti zlo !
daweed#236 May 25, 2014, 09:24

Re: Aludirate na to da su svi oni koji su protiv Sonje Biserko ustvari nepismeni a dotična predstavl

#14: Branka Jovanović -

Aludirate na to da su svi oni koji su protiv Sonje Biserko ustvari nepismeni a dotična predstavlja čistu inteligenciju. Oprostite ali po njenom ponašanju ne vidim ništa ni blizu inteligentno. U svakom slučaju bitno je da ste razumeli tu vecinu "nepismenih" i da oni predstavljaju ogromnu vecinu normalnog naroda.

Gost#237 May 25, 2014, 11:20
Ona jednostavno nije deo ovog naroda.

Gost#239 May 25, 2014, 16:02
Žena je toliko zla nanela srpskom narodu svojim izjavama, a mi je i dalje trpimo... to nije demokratija, to je mentalno silovanje svih nas.
Gost#240 May 25, 2014, 20:47
Ne želim da ustaše vršljaju po Srbiji.

Gost#242 May 25, 2014, 21:43
Dosta je bilo!
Gost#243 May 25, 2014, 22:41
Ma slazem se sa svim napisanim. Ta spodoba ne zasluzuje nikakav komentar. Jedna od zena koja nevoli nikog sem sebe.

Gost#245 May 26, 2014, 12:33
Pomenuta osoba patološki mrzi Srbiju i treba joj omogućiti da NE živi u njoj.
Giša#246 May 26, 2014, 12:43
Pomenuta osoba patološki mrzi Srbiju i treba joj omogućiti da NE živi u njoj. Ovo me ne iznenađuje. Koliko znam rođena sestra ne kontaktira sa njom a rođeni brat joj je bio u hrvatskim vojnim formacijama (možda i dobrovoljac) u završnom proterivanju Srba sa vekovnih ognjišta prema planu Kvaternikovom planu. Molim da neko demantuje. Bilo bi mi lakše

Gost#248 May 26, 2014, 15:09
Za "ono" je suvisna svaka rec.
Giša#249 May 26, 2014, 19:35

Re: Branka Jovanović

#200: Branka Jovanović - Branka Jovanović

Slažem se da u nekim komentarima ima pravopisnih grešaka. Češće su u pitanju omaške (lapsus manus) a ubeđen sam da je u najvećem broju slučajeva razlog izuzetno visok emocionalni naboj izazvan temom a posebno osobom koja je predmet peticije. Patriotizam im se ne može sporiti. Na kraju ne možemo svi biti akademici - mnogo je važnije da budemo patriote ili bar da ne radimo protiv naroda i države u kojoj živimo.

Bojim se da će se ovo završiti bez postizanja željenog cilja i jako mi je žao zbog toga, ali ćemo bar imati saznanje o mišljenju onog dela nacije koja koristi internet komunikaciju.

Gospođo Jovanović, ovde se potpisnici peticije izjašnjavaju o sadržaju (suštini) a vi ocenjujete formu. Voleo bih da dobijem pojašnjenje.