Osudite ubice Fedora Frimermana!!!
Nek' nam je Bog u pomoc...
Najiskrenije saucesce povodom Fedorove smrti u nadi da nadje mir na onom drugom svetu!
KAZNA ZA CELO UDRUŽENJE UBICA CIVILA pa nek se mrze međusobno u zatvoru jer nisu bili jaki da vladaju svojim malim umovima.
danas je najteže biti ČOVEK
Re:
Niciji zivot nije za uzimanje.Ako ga nisi dao,ne uzimaj ga...Prosto.Samo je jedan koji moze uzeti zivot,a cak ni on to ne radi.A ko smo mi onda da odlucujemo o tome? Razumem tvoj komentar,ali nije potrebno spustati se na njihov nivo i ubijati dalje,samo ih se kloniti i ignorisati ih,veruj mi dovoljna im je kazna kad udju u supermarket i niko im se ne obrati,ne dobiju ni dobar dan,a sve plate uredno i dobiju racun.To je samo primer.
Subjekt
Budi siguran da neces biti zaboravljen
Re:
A u novinama vlasnici Saunda prosipaju isprazna i lazna saucesca i izjavljuju kako zbog tragedije koja se desila nece raditi mesec dana...SVI MI JEDNOG DANA TREBA DA PUSTIMO SVOJU DECU DA IZADJU i sta treba da cekamo ne daj boze da nam jave ovakvu stvar??!!Vec dovoljno strepimo od ljudi koji su pored nas da li ce se neko iznervoirati i prebiti nas ili ubiti zbog toga sto ga je neko zakacio ramenom,prosuo pice slucajno ,prisao pogresnoj devojci a sad treba da ocekujemo i da ce nas ubiti i ljudi koji su zaduzeni da nas cuvaju od takvih ljudi????!!Slazem se sa Milom....
Ubiti nekoga batinama,krajnje je vreme da se preduzmu sve mere protiv ovakvog sljama u nasem drustvu.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.