Peticije.online

Peticija da Partizanove legende preuzmu vođenje FK Partizan

Proglas vernosti!!!

Gost#1 Dec 14, 2015, 18:22
Moj Laki Topalovicu,sve se to vec manje-vise zna,treba prvo krenuti od navijaca koji preskacu sa juga na istok i love koje pevao protiv uprave i babovica,to su ti koji ih drze na funkcijama,peglaju robije svoje i imaju ko zna kakve protiv usluge od ove uprave..PxFxCx
Gost#2 Dec 14, 2015, 18:23
Svaka ti je ko Njegoseva,obican sns otpad,ubacen od strane velikog vodje da unisti Instituciju.
Gost#3 Dec 14, 2015, 18:39
Napred Partizan!!!
Gost#4 Dec 14, 2015, 18:51

Re:

#1: -  

Slazem se, JUG treba da pokaze pravu ljubav prema klubu i reaguje u interes kluba, a ne za svoj licni i interes uprave, jer na taj nacin i sami imaju odgovornost za stanje u klubu, nema potkupljivanja, nema dila sa ovakvim upravama!

Gost#5 Dec 14, 2015, 20:07
Ljudi ovo je borba za opstanak nasu Svetinju borba svakog pravog partizanovca protiv lopova i cigana koji oce da ruse Partizan. Necemo to dozvoliti jer mi volimo Partizan i nikakve pudlice vucice nedice vazure naprednjaci politicari da nam uruse ugled. Partizan Partizanovcima. Smrt fasizmu ziveo Partizan!!!
Gost#6 Dec 14, 2015, 20:18

Bravo za ovo pisanije svaka ti je na mestu.Samo da ne ostane na papiru jer on trpi sve.DELA se pamte i za to je vreme.Predlazem miran protest ispred prostorija kluba,da na dostojanstven i civilizovan nacin kazemo sta hocemo a sta ne.Ovim putem i ja MOLIM LEGENDE koje pamtim i kao igrace.vratite nam parni valjak iz doba Ante Mladinica MOLIM VAS!

Gost#7 Dec 14, 2015, 20:22
Mogli bi da se okupimo ispred stadiona, kao nekada za Stanoja.
Gost#8 Dec 14, 2015, 20:51
Milos Vazura je najvece zlo on je najvise doprineo propastisvetog nam kluba!On mora da ode prvi!
Nik Zoro#9 Dec 14, 2015, 22:18

Motka breeeeee

Svi čoporativno koliko god da nas ima da blokiramo stadion i izbacimo govna sa stadiona. Da se postave pravi sportski radnici iz Partizana ( provereni partizanovci-bivši igrači). Nema druge, sve ostalo je sviranje.... "Petru Dobrnjcu"........

Dezan de Babuneri#10 Dec 15, 2015, 06:47

Re: Motka breeeeee

#9: Nik Zoro - Motka breeeeee 

Molim vas da se ne zanosite glupostima . Treba da se vidi sta je realno da se uradi . Svi znamo ko drzi jug , sta se radi na jugu , ko drzi one koji drze jug .... A taj jug je srce i dusa nas Grobara , nas dom , nasa kuca , nasa svetinja . Tek kad se otera ciganska bagra , olosi koji su tu iz interesa , tek tad moze da se dela . U suprotnom , doci ce banditi sa naoruzanjem , svi strogo u crnom , mnogo namrsteni , prebice nekoliko ljudi , isamarati jos par , demonstrirati silu u pravom smislu reci i naravno NEodgovarati za tako nesto iako ce se sve to desiti pred narodnim milicionarima . 

Mislim da treba izuzetno pametan plan , u suprotnom pise nam se propast ... Zaista !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.