PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!
Re: Udruga za zaštitu životinja Felix-otok Krk
#369: Felix-otok Krk - Udruga za zaštitu životinja Felix-otok Krk
Zaista zaslužuju poštovanje?
Zašto onda štitite samo pse, hajde da zabranimo i deratizaciju.
Re:
mislite da se uvek radi o parama,ne verujete da nesto moze da se radi iz ljubavi,zapitajte se imate li vi ljubavi ili su vam samo pare na pameti,.nisu svi isti,.govorim iz svog iskustva,.nemojte ovo primiti zlonamerno,ali,molim vas,iskreno,razmislite, odakle dolazi najvise zla i nevolja,.mislim da se slazete da to nisu psi,.
Nisu oni krivi,nikome oni nam samo mogu misliti dobro,a ako budes pazljiv sa njima zavoljeti ce te.
Re:
Prokontajte i Vi sami,kome treba pomoći...Psi na ulici su produkt ljudi,dok su bili maleni i slatki igrali su se s njima...the end..dojadili im,manjak hrane za njih i eto ti po Vama "lutalica" koji su do jučer imali hranu i smještaj i gle čuda...ostaše bez ičeg...i ja bih se brate začudila...STOP NASILJU NAD NEDUŽNIM PSIMA....STOP EUTANAZIJI....
li kad se vi niste mogli oduprijeti sve što vas je zadesilo zaslužili ste jer ste isti samo niste imali priliku.
Ja sam svakako za eutanaziju, ali ljudi. Drzavni vrh bi trebao ovako rjesavati problem silovatelja, ubojica i lopova, koji su prava opasnost za gradjane, a ne pasa. Vama svima, lafo, psi najveci problem, pa kada izadjete na ulicu hiljadu puta su vece sanse da vas covjek napadne nego pas. Ali ne moze se to dokazat ovim nasim primitivcima...
Kad je ubijanje odma sve dogovore,a kad je trebalo ovolike godine krasti na racun nevinih zivotinja onda se nisu bunila gospoda doticna ....nego vjerovatno nece vise niko da ulaze u azile i silne kastracije ,pa sto bi kod nas rekli nema hajra i krecemo na masovno istrebljenje pasa lutalica...zalosno kao i sve u ovoj drzavi!!!Mi kao u vijek trebamo da mirno gledamo i "govorimo jadne zivotinje,ali nema veze samo da nepuca"
Nisu vam oni krivi sto ste vi nesposobni da to bolje organizujete ;)
Re:
Da najveci problem i jesu neodgovorni vlasnici pasa,koji pustaju svoje pse kad im dojade i onda se ti psi po ulici razmnozavaju ,ali u svemu tome je opet krivac drzava i vlast jer da su oni donijeli zakone o cipiranju i registraciju svakog cipa ne bi se moglo desavati da psi zavrsavaju na ulici bez kaznjenih vlasnika
amen
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Pa dajte vi, zaštitnici pasa, pare. Ili ih povedite kući?