Peticija Vladi Srbije da strogo zabrani decije prosjacenje
Re:
postoje mesta gde možete da odnesete hranu, odeću, igračke, školski pribor. to su: Dnevni centar za decu uključenu u život i rad na ulici ( Narodnih heroja 63) i Svratište za decu ulice ( Krfska 7a).
APEL SVIMA,NAJPRE POLITICARIMA !!! NEKA SMANJE NJIHOVA PUTOVANJA PO SVETU,PO KO ZNA KOJI PUT,I NEKA SE UKLJUCE U BORBU!!!!!
JER SVE SU TO NASA DECA
koji frikovi
Već duže vreme u Novom Sadu preko puta teniskih terena u bul cara lazara jedan mališan šeta ulicom i prosti i saleće ljude na ulici..stoji i kod banke u kojoj radim kao obezbedjenje i ja moram da ga oteram jer ne sme tu da prosi, i kažem mu da se pomeri na drugo mesto...eto, lično mi je neprijatno i žao, ali kako Ko izadje iz banke, on traži neki dinar...Samo zakonski ovo moramo rešiti i naći model da dece nema na ulici po tom pitanju.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: koji frikovi
#15: Jana Poleksic - Re: koji frikovi
Proverite zasto deca beze iz ustanova kad su radnici tamo tako dobri sa decom. Ima malih Roma koji zive po napustenim kucama i automobilima po Beogradu, posetite ih i pitajte zasto beze, sta im rade tamo, mozda su neka deca sad u novootvorenom svratistu, pa pitajte i njih, zasto beze iz ustanova? Ocigledno da Centar za socijalno ne radi svoj posao pa ste zato napravili peticiju a kad kazem da ne rade svoj posao, mislim na kontrolu nakon smestaja dece, da li deca zaista dobijaju normalan zivot ako beze sa takvih mesta koje im drzava dodeli? Peticija bez rasizma bi bila: naterajmo Centar za socijalno da radi svoj posao i da kontrolisu zasto deca beze.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: koji frikovi
Re:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=210154075815893&set=a.106347916196510.14510.100004639060444&type=1&theater
evo ti za te bebe. Boli njih kurac za decu, ionako ih donekle i usvajaju
| This discussion has been closed. |