Peticija za hitno vraćanje smrtne kazne u Srbiji
Zločina je sve više, svaki ubica razmišlj , ja ću dalje da živim. I da bude javno izvršenje smrtne kazne.
odmah smrtna kazna
Nego šta nego smrtnu kaznu vratiti.. ove monstrume da mi hranimo 40 godina NIKAKO ! U za zid i metak !
Smrt streljanjem je blaga kazna za ovakve monstrume ali je ipak bolja nego zivot u zatvoru u dobrim uslovima ako vec ne mozemo da se izborimo za to da ovakvim monstrumima sudi narod kamenovanjem kao u srednjem veku i javnim lincom do smrti, ako vec ne mozemo da se izborimo da se ovakvo monstruozno nedelo kazni tako sto ce se zlotvor kazniti istom kaznom koji je ucinio zrtvi, onda nek bude bar javna giljotina, električna stolica a ne metak, jer metak ubija brzo i skoro bezbolno a njihove zrtve su prosle strasnu agoniju same sa zlocincem bez ikakve zastite i sage da se odbrane.
Grota je ovog ubiti
Ovom monstrumu nagrada bi bila metak u čelo. Dete je umrlo u najstrasnijim mukama...
Njemu treba vratiti istom ili gorom merom.
Re: Grota je ovog ubiti
#5: Sudija Dred - Grota je ovog ubiti
У праву си 110%. Све сем смрти за овог монструма је награда.
Zato što- Sramota nacijo! Sramota Srbijo! Sramota svete! Sramota kakvo zlo zalivate!
Potpisala sam peticiju da se zaustave monstrumi koji slobodno bez straha i savesti nanose zlo drugima jer su svesni da ce iz zatvora izaci kad tad.Monstrumima SMRTNA KAZNa
Goran Urosevic
Civijas radio Sabac
TREBA hitno vratiti stroze kazne a ne za silovanje deteta od 6 godina dobio kaznu sramnh 3 godine .Nas zakon je jako blag i zato sva razvratnost ovog drustva izlazi na povrsinu.HITNO treba uvesti SMRTNU KAZNU ZA ove razvratne IMBECILE.
Zato što sam bila tamo. Zato što sam gledala kako je srećna i igra se sa ostalom decom, a onda je nema... Zato što neko ko je tako hladan i umobolan ne treba više da deli vazduh sa nama!
| This discussion has been closed. |