Peticija za izmenu novog pravilnika o PDV-u.
Neko pomenu magarce, neko robove.....a mi smo samo ljudi koji profesionalno rade svoj posao, dok se drzavni organi trude da nam na svaki nacin, i svake godine, sa svojim zeljama, zagorcavaju rad i ne obaziru se na kolicinu rada i na koje sve propise svakodnevno se moramo edukukovati. Bice mi drago da ova peticija uspe jer bi to dokazalo da smo se i mi knjigovodje osvestile i da smo shvatili da .... ZAJEDNO SMO JACI.
Profesija koja je nekada mnogo vredela, sada je dovedena na rub propasti , da se izborimo za svoj status u državi Srbiji.
Re:
Stvari treba uprostiti a ne komplikovati,taman sam pomislila uvodjenjem el.prijava kako ste nacinili pravi potez i olaksali svima,ali ovim Pravilnikom smo se vratili ponovo na pocetak.
Preobimno
Tabela je preobimna, nepotrebno je da koristimo nase dragoceno vreme na piskaranje takve tabele, evidencija vec postoji u knjigama .
Ako je već potreban pregled onda uz postojeći obračun PDV-a poslati KIR I KPR na osnovu kojih se i sastavlja PDV prijava...
Molim kao knjigovodja od 32 godine staza da se ovaj Pravilnik ukine...
Hvala na razumevanju i nadam se da će se pozitivno rešiti na radost nas knjigovodja kojima se sve više evidencija nameće.
Srdačan i lep pozdrav svima
Preobimna i nepotrebna evidencija, koja otezava rad privrede, a i kontrolu PU.
Стоп лошим прописима!
| This discussion has been closed. |