Peticije.online

PETICIJA ZA LEGALIZACIJU KANABISA U SVRHU LECENJA

Kontaktirajte autora peticije

Gost#1 Apr 01, 2015, 16:14
Bolesna sam i dosta mi je hemije kojom nista ne postizem. Vreme je okrenuti se prirodi. Kanabis je lek sto je poznato odavno, problem je da "neko" to i prihvati i kao realnost danas
Gost#2 Apr 01, 2015, 22:33

Vu

Zalažem se za potpunu legalizaciju biljke Marihuane. Hoću da je sama sadim, gajim i zanjem, da sama odlučujem na koji način ću da je koristim u toku lečenja i da sama pravim svoj lek. Hoću da mi bude omogućena analiza leka besplatno ili za neku simboličnu cenu. Neću da mi farmaceutsko-medicinska mafija natura svoje proizvode u koje više nemam, niti ću ikada više imati poverenja jer sam se uverila da je njima jedino bitan profit a ne zdravlje ljudi.
Gost#3 Apr 02, 2015, 05:53
Verujem u lekovitost kanabisa, mislim da treba da bude dostupan, u svim oblicima.
Gost#4 Apr 02, 2015, 12:16
Kanabis je lek!
Gost#5 Apr 02, 2015, 12:22
Dovoljno je da kazem da sam onkoloski pacijent!
Gost#6 Apr 02, 2015, 13:01
Zato što je koristim preko 36 god.i smatram da je nepravedno zabranjena od istih koji je ujedno koiste a i zgrću pare od oduzimanja i preprodaje.
Gost#7 Apr 02, 2015, 20:12
Ja sam obolela od maligne bolesti i lecim se vec 8 godina bezuspesno. Uradjene su studije za moju bolest i lecenje kanabisovim uljem gde je dokazana uspesnost lecenja u skoro svim slucajevima
Gost#8 Apr 02, 2015, 23:41
Pod hitno da se legalizije, zato jer je sve vise obolelelih i TREBA NAM TAJ JEDAN JEDINI LEK! SVE OSTALO JE OTROV!
Gost#9 Apr 03, 2015, 05:11
zato sto sam onkoloski bolesnik ,a smatram da ulje kanabisa moze da mi pomogne.
Gost#10 Apr 03, 2015, 08:02
i sama bolujem od karcinoma,pokusala bih lecenje kanabisom koji je na crnom trzistu jako skup za mene,odnosno nedostupan,a verujem da bi mnogim pomogao
Gost#11 Apr 03, 2015, 12:26
u nadi da pomognem jednim delom onom kome je pomoc potrebna...
Gost#12 Apr 03, 2015, 16:41
Zato sto sam doktor koji misli da je osnovno pravo svakog coveka na izbor !
Gost#13 Apr 03, 2015, 17:51
Zato sto je zvanicna medicina u domenu onkologije najveca farsa i laz i svaki tzv. alternativni a ustvari ispravni nacin lecenja je spasio daleko vise zivota nego hemoterapija za koju ne postoje nikakvi dokazi da pomaze ali zato sigurno skodi sto zastupnici citaj placenici u belim mantilima i ne kriju upravo zato treba forsirati ovakve i slicne vidove izlecenja jer su ona jedina prava sansa obolelima.
Gost#14 Apr 03, 2015, 18:35

Jedna od, ako ne i najlekovitija biljka koja postoji. Na crnoj listi jer je moze gajiti ama bas svako. Ne samo da je dokazano da moze izleciti, ili makar usporiti napredovanje kancerogenih obolenja, vec pomaze i kod MS, pri lecenju epilepsije, cak usporava napredovanje Alchajmerove bolesti kod starijih ljudi. Okrenimo se prirodi, jer priroda leci. Pored kanabisa, izdvojio bih i lekovita dejstva biljke kurkume, koja se koristi i kao zacinska biljka, uglavnom na bliskom istoku i severu Afrike.

Gost#15 Apr 03, 2015, 19:57
ZATO STO MISLIM DA MOZE KANABIS DA POMOGNE OBOLELIMA OD RAZNIH BOLESTI. I ZATO STO SE LECIM OD KANCERA.
Gost#16 Apr 03, 2015, 21:01
Zato sto moze pomoci u mnogim bolestima.
Gost#17 Apr 03, 2015, 21:38
Mama mi ima ca pluca,mislim da bi joj pomoglo,a i ostalim obolelim ljudima.
Gost#18 Apr 05, 2015, 18:59
Zato sto sam obolela od multiplex skleroze i nepokretna sam .sve sam probala da se izlecim ali nisra nije uspelo . Jedina nada mi jw jos kanabis i zato vas podrzavam u tome !!!
Gost#19 Apr 05, 2015, 19:41

Zalažem se za apsolutnu legalizaciju kanabisa (marihuane). Od slobodnog, ali kontrolisanog sađenja (proizvodnje), preko ulja (naravno) pa sve do slobodnog (ograničenog) posedovanja i inhaliranja. Osobama do dvadeset jedne godine ne bi trebalo dozvoliti konzumiranje marihuane- izuzev u svrhu lečenja. Država bi imala višestruko koristi od legalizacije: porez na promet kanabisa, zaposleni u proizvodnji kako kanabisa tako i ulja, i naravno smanjen broj osoba zatvorenih zbog posedovanja i konzumiranja koji su sada u zatvorima o trošku države. Takođe smatram da bi lica koja pate od insomnije (nesanice) i anksioznosti (uznemirenosti) ubrzo shvatili da je marihuana daleko bolja za zdrav san od lekova iz grupe benzodiazepina...

MA LJUDI, GANDžA JE LEK!!!

Gost#20 Apr 05, 2015, 20:24
smatram da ljudima treba dati nadu u izlecenje, a ako je ovo jedan od nacina da se neko izleci onda mu se takva sansa mora pružiti, a samo legaliazcijom smanjice se broj prevarenih i nažalost okrutno opljackanih.tesko obolelih ljudi
Gost#21 Apr 05, 2015, 22:53
Zbog supruga i zbog svih nas
Gost#22 Apr 06, 2015, 12:48
Treba legalizovati marihuanu u medicinske svrhe,puno ljudi je bolesno.
Gost#23 Apr 06, 2015, 12:52
IF NATURE IS ILLEGAL, FREEDOM DOESN'T EXIST
Gost#24 Apr 10, 2015, 12:54
Pravo na lek je svacije pravo i zato molim da bude legalan.
Gost#25 Apr 10, 2015, 16:45
Moj brat od tetke je umro u dvadesetsestoj godini od kancera, moja mama ga ima i zivi.lekari nemaju vise resenje ni za zimsku prehladu. Sve smo probali, samo biljke deluju. Verujem u moc prirode. Zelim da ucestvujem u pomoci ljudima. Svi su sve bolesniji, a zdrav zivot i pravi prirodni lekovi su zabranjeni ili ljudi jednostavno neznaju...