Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
Re: Re:
Potpuno se slazem sa Vama, upravo tako- pedagozi i psiholozi su unistili nasu decu sa njihovim opravdanjima i objasnjenjima i svi se vise bave onom decom koja cine nasilje nego onom koja trpe???U skandinavskim zemljama npr to nije tako, cak ni danas uz sva prava dece i bla bla bla deca koja maltretiraju druge jednostavno lete iz skole. I sta ima lose u tome? A mi samo mlatimo praznu slamu a dobra divna deca pate prolaze kroz pakao i nikoga nije briga za to.Pa kakvi smo mi to ljudi i drustvo postali...
Imala sam slicnu situaciju u mom odeljenju u osnovnoj školi, naime grupa dečaka iz mog odeljenja je sacekala ispred škole mog druga i hteli su da ga biju. On je uvek bio izlozen vredjanju od strane njih jer je mucao i bio je slabiji od njih. Tog dana mu se ništa nije dogodilo jer smo ga moja drugarica i ja otpratile kući, a dečaci nisu hteli nas dve da diraju
Dobro je da je pokrenuta ovakva peticija! Trbalo bi krenuti sa potpisivanjem peticija da se nastrože kazne profesori, pedagog i psiholog škole iz Niša koji nisu adekvatno vršili svoje dužnosti.. Ako se dobro sećam profesorka biologije, hemije, razredni starešina, psiholog i pedagog gotovo su podsterkivali nasilje nad Aleksom, ali i sami učestvovali u njemu što je ndeopustivo i za šta treba da odgovaraju! OTKAZI!
| This discussion has been closed. |