Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
A sta da decom koja su dole.Nesto mora definitivno da se uradi po tom pitanju.HITNO!!!
ZAUSTAVIMO MOBING U SKOLAMA ! JER U NJIMA JE BUDUCNOST SRBIJE"
Zastitimo nasu decu zajednickim snagama, ne okrecite ledja vec reagujke..odmah , kako znste i umete!
ZA "ALEKSIN ZAKON"!!!!
Re: корида
Uz Vas sam u potpunosti, stop ciganskom teroru, pružimo otpor i nemoj mo se libiti da kažemo i pokažemo šta osećamo prema ciganima koji teroriš i koji se odmah ograđuju pozivanjem na zaštitu manjina.
Re: Re: корида
#1381: Ita Novi Sad - Re: корида
Eto ja nisam imala hrabrosti da napišem da moje dete i ceo razred teroriše ciganče, nego romsko dete. Znam ih vrlo dobro,imaju svoje naselje u blizini škole i ako neko dirne njihovo dete dodje cela cigamala da linčuje . A mi mučeni ćutimo, pričamo deci da se sklone,da im ni slučajno ne kažu cigani, mada se oni međusobno tako oslovljavaju i psuju. Teror je prava reč za ono što oni rade u školi u Mirijevu. Uprava slaba i misli da treba njih uvek da štiti(manjine i slične gluposti), dok oni našu decu nesmetano zlostavljaju.
Aleksa Janković
Hvala je malo, više od toga suvoparno i opširno.
Sve što smo imali da kažemo rekli smo tada, prosvetnoj inspekciji, policiji, a onda na sudu, a onda Zaštitniku građana, a onda i unutrašnjoj kontroli MUP-a, a onda novinama...morali smo jer su nas umalo sprečili da do suda uopšte dođemo a samo smo hteli da dokažemo, a onda drugim novinama, trećim, televiziji....a onda posle tri godine opet televiziji, novinama...Dokazano, presuđeno, postupano,osuđeno....a oni svi i dalje na svojim radnim mestima, ne baš - malo se napredovalo ! A njega nema...bol se onaj neizdrživi svaki put vrati kad pričamo o tome, neka...to je sine u tvoje i za tvoje ime, to je sine za tvoje sestre, za svu decu i njihove roditelje, nastavnike...
Hvala Vam dobri ljudi !
Dragana i Bojan, Aleksini roditelji
| This discussion has been closed. |