Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"
Zato sto je moje dete verbalno i fizicki bilo zlostavljeno od drugara u razredu u osnovnoj skoli u Novom Sadu. Moj suprug i ja smo se stalno zalili ,ali razredni staresina i uciteljica nisu smatrali da je to opasno i da moj sin sa tim mora sam da se izbori.Deca koja su dirala mog sina nisu bila cak ni kaznjena ukorom razrednog staresine.
verujem da je priča koju su roditelji ispričali istinita...verovali su sistemu i to ih je skupo koštalo...izgubili su svoje dete...ako ova peticija pomogne da se donese "Aleksin zakon", onda dajem svoj glas...
Zato sto je u nasoj zemlji pravda uvek vise postojala za one koji ili nisu nase nacionalnosti(nisam nacionalista i rasista),ili su vise nego problematicni,mi i nasa deca ne mozemo slobodno i bezbrizno da se krecemo ulucama,idemo u skolu,na posao,u park,a odgovorni,naravno nikad nisu odgovorni za njihova zlodela!
Imam 2 sina.I ako je jednog od njih Aleksina mama znala da vaspitava,cega sam bila svedok,onda znam i da je bila odlican roditelj,i da ovako nesto njihova porodica nije zasluzila!
Zato sto decu ne oprastam!!!
Re: Aleksa Janković
da vise ni jedno dete ni blizu neprodje kroz to sto je nazalost Aleksa prosao! Aleksa pocivaj u miru i neka te Andjeli cuvaju
Amin!
| This discussion has been closed. |
MANGUPIMA,DROGIRASIMA I LOPOVIMA ZNA SE GDE IM JE MESTO