Peticija za smenu Slavice Đukić-Dejanović
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: nheprikladan sadržaj za ovu peticiju
Re: Soc
Srbina .. a srpcice ?! WSpasava tebe i tebi slicnima , sve nas potopi i tiho poubija a najvise decu .. sram te bilo imas li svoje dete ili dete bilo kakvo koje volis ... e pa zelim svima vama takvima da dozivite sve ovo sto su doziveli Tijanini roditelji i svi ostali roditelji u slicnoj situaciji .. veruj toliko sam okrutna da ti ne bi dobio od mene podrsku i ne samo moju , da se sam valjas u svom bolu .. to ti zelim od srca
Ukinuli su nam sva prava na besplatno lečenje,čak ni zube ne možemo vaditi,jer ni za to nemamo para.
Ali,kada su deca u pitanju,MORA se regulisati i propisati način za lečenje teških obolenja!
Država,Predsednik,Premijer,Ministri,Poslanici-sadašnji i bivši,svi su zatajili!
Smrt ove dece,neka u miru počivaju,padaju na njihovu dušu.
Gospođa SĐD bila je godinama Predsednik Skupštine i raznih Odbora,kao zdravstveni radnik, lekar " humanista", trebalo je sama da pokrene to pitanje!
A ne da se lično izjašnjava da nema potrebe da se dete leči u inostranstvu!
Sramota je šta se sve u ovoj zemlji radi!Kako smo postali nehumani!Ljudi umiru u najvećem siromaštvu i bedi,bez ikakve zdravstvene zaštite,bez mogućnosti bilo kakvog lečenja....
Komentar nije potreban, dovoljno je samo da je čovek vidi i sve će da mu bude jasno!!!
i ne samo zbog ove dece koja su platila najveću cenu nego i zbog njhovih porodica i buduće dece
Potvrda glasanja
I pitala bih je da li mirno spava, ako ima imalo obraza..
Re:
Pa SPC se bas lijepo pokazala u onim danima kad smo skupljali pomoc za malu Tijanu, ako se iko sjeca : sva dnevna stampa je cak JEDAN dan pisala o tome kako je iz blagajne SPC ukradeno na milione evra, dolara, svajcaraca.. ODAKLE im ??? A mi placamo doplatne markice za Hram Svetog Save. Mi placamo markice, a oni spavaju na milionima, deviznim naravno.. I nisu odresili kesu i pomogli ni jedno dijete, ne znam da su pomogli maloj Tijani, neka joj je laka zemlja, jer da jesu, pisalo bi o tome u nekoj stampi. Valjda se i SPC boji boga ili Boga.. ili to moramo samo mi?
Podrzavam prijedlog da se stampaju doplatne markice u svrhu lijecenja djece !!
| This discussion has been closed. |