Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Ja mislim da Crnogorci treba da se stide sto je u Crnoj gori bilo vise Cetnika nego partizana
Re: Re: Re: Re:
#1094: pravis se pametan - Re: Re: Re:
Хвала на одговору! Схвати сам да је Андрија Прлаиновић Србин.
Re: Re: Re: Re: Re:
Србин није географска одредница, него духовно цивилизацијска.
Ти користиш неку логику оних што су прво Муслимани, па онда Босанци, па Бошњаци, час нација која обухвата све који су неке тамо вере, час географска одредница, није ти јасно нешто. Ниси плаћен да ти буде јасно?
Re:
pa bas je tako! Ja znam zasto se vi smejete ..smejete se jer od nase ne sloge vi crnogorci profitirate...i nemoj da se lazemo!
Jesu crnogorci culi za "Nedaj boze da se Srbi sloze" ? ...u prevodu sta to znaci to samo Srbin zna!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ma ne ja samo likujem jer te budale od Srba iz CG bi pucale sjutra u nas jer smo za nezavisnost. A ne razumiju da ih vi ustvari ne voli te
Re:
Da bi dobio budzet moras da doneses izvod iz Crne gore da si na popisu srbin. Sumljam da su ti slavili odvajanje
Zato sam da im se obavezno ukinu te povlastice pod hitno jel ponasanjem i stavovima nezasluzuju to.
Zivela srbija!!! Ah da toliki su hvalospevcii i lazovi da nemogu licno da ih smislim veliki pozdrav...
Re:
Па боље и то него што се ЦИГАНИ изјасне као цигани, добију и упис на буџет преко реда без обзира на успех у школи, и дом бесплатно, и специјалне услове за упис следеће, то је много већи проблем. Мислим да би требало тражити крштеницу од цркве за доказ да су Срби, а не забранити им иако су Срби, барем на самофинансирања да могу да се упишу као Срби морају да имају могућност, а не да плаћају 3000 и више евра као да су скроз странци као нпр. црногорци, и проблем са отимањима дома да се реши тиме што се не додељује њима, и ето. Мислим да би требало то да пише у петицији.
| This discussion has been closed. |