Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Kao vlasnik 60K m2 zemlje u Boki Kotorskoj i kao direktni potomak crnogorskog državljanina sem poreza,kojeg sam u obavezi da plaćam,nikakve druge benefite nemam niti mi se nude a o dvojnom državljanstvu nema govora od samog starta njihove državnosti.
Dakle,bratski odnos ali u skladu sa reciprocitetom
Mi smo jedan narod ali dve države.Kada se uvede reciprocitet možda promenim mišljenje.
Uvesti im status stranaca po ceni koju i ostali placaju!
Срамота.Већина људи у Србији нема шта да једе,а ови лопови од политичара тражи да финансирамо црногорске студенте.Нека их финансира Црна Горе.Политичари носите се у три лепе,лопови усташки,све вам јебем по списку,фукаре највеће...
DINARAC
#1350: Srbija - Re: Re: Re: Re: Milos
kao sto je Kradjordje ciji se djed Jovan Djurisic doslio u Sumadiju? Mi dinarci imamo svoj identitet, svak zna svoj rodoslov, do deset koljena unazad, cime se ti vjerovatno ne mozes pohvaliti? Imamo prelipe planine i najlipsi dio jadranske obale! Ocemo li jos pricat? Ne diraj mi dunarce, jedini narod koji ima krizu identiteta i koji redovno mijenja nacije je Srpski, aj zdravo sad ...
Надам се да ћете успети у реализацији идеје. Драго ми је да постоји свест о интересу српских студената. Док сам ја студирала на челу свих студентских организација били су Срби који се не само изјашњавају као Црногорци, већ се хвале својим пореклом и јасно то истичу. Надам се да се ситуација променила, а ако није надам се да ћете овако неком петицијом и то променити. Пун је Београд црногорских директора.
| This discussion has been closed. |
Pa hteli su svoju drzavu pa sad neka studiraju u Mojkovcu,B polju ,...