Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Re: Re: Re:
TAMO POD MANOJLA MANJA VUKOTICA NAJBOLJEG PRIJATELJA VUKA DRASKOVICA I PRIVATNOG STAMPARA NJEGOVIH KNJIGA LEZU I POJEDINE NOVINARKE I POJEDINI NOVIINARI VEROVATNO JE TO ISKUSTVO PRENEO IZ BLICA NE BI SE DJABA PEVALO PREKO SLICA STICE SE DO BLICA PENTRAJUC SE PREKO VUKOTICA IL NEKIH DRUGIH RAZBLUDNIH DJETICA JEDNA SE HVALILA KAKO SE U NOVOSTI UVALILA !!!!
Odlicna peticija i poucna i otvara oci , bravo za potpisnike , bravo za SRBE NJEGOSEVE
Odlicna peticija i poucna i otvara oci , bravo za potpisnike , bravo za SRBE NJEGOSEVE
Re: Re: Re: Re:
nisi mi odgovori, ja sam tebi rekao dje sam ratovo, a ti dje si bio kad je trebalo ginut?
Re: Re: Re: Re: Re:
Dva put sam ranjen, drugovi su mi na ruke umirali , posijedio sam sa 34 godine i ti ces meni da pricas da sam izdo
A GUZATA MESAREVIC NATA DOSETI S KAK SE DUPLIRA PLATA PODGORICI IZVESTAJE SLALA ZA AMERE PRISLUSKIVA
SA CUMETOM SARADJIVALA!
TA GUZOZA IZ SRED PODGORICE NABEDILA SRBE ZA UBICE OD 200 kKILA KOLKO IMA NATA VEDJ SE VIDI OD KOGA JOJ PLATA MASLOM BABA PO GUZU SE MAZE I DOLARSKE RACUNE DOK SLAZE I SVOG SINA U SUDU ZAPOSLILA NA NEPOTIZAM ZABORAVILA CRNOGORCI GORI OD IZRODA STA RADITE OD SRPSKOG NARODA DRZAVNI STE UDAR IZVRSILI I ZORANA DJINDJICA UBILI!
kakvih budala ovde ima
Одлична петиција БРАВО БРАВО БРАВО
Екстра петиција мајке ми , нисам искренију и реалнију и логичнију петицију нигде уочио Браво за грађане Србије
пунолетне и све потписнике јер седе главе само знају шта су преживеле от тих Титоиста из Титограда
Re: Одлична петиција БРАВО БРАВО БРАВО
PREVEDI NA SRPSKI SA MATERNJEG CRNOGORSKOG PA CE DA TI ODGOVORI
kako da ti odgovori kad ne razume maternji crnogorski, kineski i ruski razumemo, za crnogorski nikad nismo culi
ovdje jednoga pravoga srbina nema, moja su braca iz srbije samnom po rovovima kosti ostavljale, ovo sve gamad iskopleksirana
Pozivam studente da se izjasne i pobune protiv izjave Filipa Vujanovica Srbi su pocinili genocid
Pozivam studente da se izjasne i pobune protiv izjave Filipa Vujanovica Srbi su pocinili genocid u Srebrenici, da povuku priznanje Nezavisnog Kosova da priznaju Srpsku Pravoslavnu Crkvu i Njegosa i tako dokazu da ne saradjuju sa Milogorcima i Tacijevcima
DA FILIP VUJANOVIC SRBIMA UPUTI IZVINJENJE
Re: Pozivam studente da se izjasne i pobune protiv izjave Filipa Vujanovica Srbi su pocinili genoci
evo kako je narod u podogrici reagovo na priznanje kosova
CRNOGORCI SU SRBI SAMO DOK STUDIRAJU I NIKAD VISE VOLE PRIVILEGIJE
CRNOGORCI SU SRBI SAMO DOK STUDIRAJU I NIKAD VISE VOLE PRIVILEGIJE
Re: CRNOGORCI SU SRBI SAMO DOK STUDIRAJU I NIKAD VISE VOLE PRIVILEGIJE
Da i onih 200 000 sto se pisu kao srbi a zive u crnoj gori oni ne postoje, kakav odvratan naslov
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#2314: PETICIJA JE U POTPUNOSTI USPELA - Re:
NIJE OVO NISTA VEC TEK ZAGREVANJE ZA PRAVI USTANAK! AKO, SAMO NEKA NASTAVE DA DRZE SRBE IZ RODJENE SRBIJE POD INFORMATIVNOM BLOKADOM I JEDNOG DANA CE IM SRPSKI NAROD DATI JASAN ODGOVOR ZA SVA VREMENA!!!