Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Nemozemo biti manjina u svojoj zemlji
A Crnogorci takozvani go back u crnu goru pa tamo uzivajte u svojoj zemlji
Srbi su govna! Treba jedna atomska da nas ocisti sa lica planete Zemlje!
Moj sin studira u inostranstvu i ima status stranog državljanina-studenta, svake godine obnavlja studentsku vizu, snosi troškove školovanja prema zakonima te države i logično je da nema povlastice kakve imaju njihovi domaći studenti. Crnogorci su u Srbiji strani državljani, a građani Srbije plaćaju troškove njihovih školovanja. To što razne dosadašnje pa i aktuelna vlast ove države ne rešavaju ovaj problem, ne znači da ga mi, kao građani, ne vidimo.
Ali, posle potpisivanja sam obratila pažnju na nešto što se vazda provlači kod nas i ovakvih peticija i pokreta. Tačka 2:
Sustinski Srbija sad kaze i ako novi Tesla nam dodje on ce biti oteran!
Re:
nece biti oteran - morace da plati skolarinu kao i vecina nase dece
Re: Re:
Nisi dobro video, na vrhu liste imas opciju Srbija. A peticija je fantasticna, ajde ljudi potpisujte. DOSTA JE VISE!!
Re:
ako se prepoznajes kao govno- govori u svoje ime . koji je tvoj problem?
Mislim da danas u Srbiji svi imaju veća prava od Srba, zato podržavam ovu peticiju. Ako su Crnogorci znači da nisu naši državljani.
Ово се не односи (коментар) на Србе из Црне Горе, барем не оне који не мењају за паре и прилике своју националност. Они су за мене увек добродошла браћа. Друго Република Српска брани интересе Срба за разлику од Црне Горе која је вазална државица свим српским непријатељима, па зато сматрам да су студенти одатле увек добродошли и равноправни са нама. Остали ме не занимају, чак их сматрам за опасност и претњу Србији, па нека иду да се школују у Загреб или Тирану! Нека траже иста права као што имају у Србији! Али не могу јер није ово више Југославија! Србија неће да изиграва више буђаву Југославију! Имате своју државу и своју спољну и унутрашњу политику која је отворено и идиотски антисрпска, зато морате да платите за ту заебанцију! Немате исти третман, нисте равноправни са нама и зато довиђења!
| This discussion has been closed. |
Uskogrudost i sebičnost je meni strana. Ali posle ovoliko godina okretanja drugog obraza, isti mi bride od udaraca i više ne želim da budem evropska žena evropskih shvatanja. Kad naša - čitaj deca građani Srbije budu imali neku, sasvim malu, malecku privilegiju u zemljama bivše Jugoslavije... ja ću prva podržati da se vrate sve privilegije drugima.