PETICIJA ZA UKIDANJE RTV PRETPLATE
Drugo: RTS/RTV je institucija za zapošljavenje privilegovanih, napre partijskih članova.
Treće: Sledi iz drugog - kvalitet "robe" je nizak jer "robu" ne proizvode najsposobniji već bezvredni uvlakači.
Četvrto: RTS/RTV signal se uvek može kodirati - pa ko voli nek izvoli i kupi pretplatnu karticu kao za mobilni itd.
I narvno da se NIKAD NE ZABORAVI: HUŠKALI SU NA RAT 1990-TIH, NAVIJALI I PODSTREKAVALI NA ZLOČIN.
Zato NE i uvek NE RTS/RTV pretlati!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
http://www.peticije24.com/peticija_protiv_toplane_novi_sad
Podrzite ovu peticiju #peticija protiv toplane Novi Sad# hvala unapred...
Placamo dosta za kablovsku TV.Neka drzavna TV kuca od privatnih Kablovaca naplati.
najveca glupost
Placam sbb-kablovsku nemam nameru da naknadno placam namet od 500d,Soravom i Tomi lopati,jer im treba para.Nek skrembluju iste,ko hoce da gleda nek placa,meni ne treba njihov javni servis,koga je izmislio nek ga finansira,voleo bi da sutra vidim te koji ce da mi naplate nesto sto ne zelim i necu da koristim.Proci ce isto kao i ovi radikalski otpadnici-sada jevropejci.Majko, Srbijo daj se u pamet,dok jos postojis.A vi gospodo koji kao jedinka mislite da nista ne mozete da promenite,shvatite da nicega ne bi bilo da nije pojedinca.(edison tesla princip cezar itd)angazujte se barem za svoje bliznje inace ce nas ovi dokusuriti.
Strasno ja nemam ni antenu za tv a svaki mesec mi stize da im placam, placam kablovsku rts i NE GLEDAM, nemaju nikakav program samo repriza reprize starih serija koje su pustili po najmanje 10 puta. Ako moram platiti struju itd njima ne moram neka UKINU rts.
naravno dase ukine,,,potpisujem peticiju,,,i zanima me ako neko moze dami objasni ja licno placam 2 tv,,i nepada mi napamet,,da placam i drzavnu tv jos,,kako placam 2 tv,,pa preko aptv,,,internet,tv,telefona 2,,znaci ceo paket,,preko operatera,,,ovih silnih ko zna koliko ih ima i kosu i ko stoji iza njih,,,,a sto prete sa prinudnim ovim kaubojima nek dodju cekam,,ih,,,i sa policijom neka ih,,,mars iz mog dvorista,,ili iseljenicku vizu i idem IZ SRBIJE,,,POZDRAV LUKA,,KO IMA PRIMEDBU VRLO RADO CU MU ODGOVORIT,,,,
Pozdrav!
| This discussion has been closed. |