PETICIJA ZA USTUPANJE STANOVA U BELVILU, ( ILI STEPA STEPANOVIC) EVAKUISANIM ZRTVAMA!
Svaka cast
To treba Vucic da se dgvr sa Miskovicem!
Re: Svaka cast
nadam se da cemo uspetiii! trudnice,deca treba im pomoci hitnoo
Lule
Odlicna ideja
Ovako bi mogao da se napravi kompromis izmedju dve krajnosti - ustupiti stanove na 3 meseca, npr., ili koliko je vec neophodno, uz obavezu da se ocuvaju ili sta bi vec investitore umirilo. A ti ljudi bi imali vremena da srede svoje kuce ( ukoliko je to uopste moguce:( ) a da pritom ne moraju da brinu o krovu nad glavom.
Re: Odlicna ideja
Koliko ja znam Delta ima neki porez da isplati državi tako da može da ustupi te stanove zauvek i tako isplati svoj dug.
prvenstveno zbog dece.Samo oni koji imaju nekoliko neprespavanih noci,sa strahom i suzama znaju kako im je.Sve sto su godinama stvarali krvavim radom,je za samo nekoliko sati propalo.To su sve nasi ljudi,nas narod,pa i da nije.LJUDI SMO!!! POMOZIMO KOLIKO MOZEMO!!!!
Posto nemam vremena da idem da volontiram , poslao sam sigurno 10-15 poruka , znam da ce me roditelji "ubiti" kad budu videli racun , ali ne mogu da gledam kako ljudi pate i tuguju , a da nista ne ucinim.
Re: Re: Odlicna ideja
Pa nije konkretizovano. Izvinjavam se ako nisam dobro shvatila :)
Ali ponavljam, svakako sjajna, sjajna ideja.
Re: Odlicna ideja
Pazi, ako vec godinama stoje prazni stanovi, pitanje je da li ce se ikad prodati, drugo, iskreno sumnjam da ce ustupiti stanova, ali bi bilo vrhunski kad bi to uradili sto ti kazes, na par meseci, ili kolko vec dok se ne obnove mesta... ili bar da nekako plate hotele ili motele kao smestaj a hranu da isto organizuju.,..jadni ljudi....
da
| This discussion has been closed. |