Peticija za zabranu petardi!!!
Zabrinuta mama!
jebali vas više kučići,ljubimci,životinje! samo se za njih brinete,a šta je sa malim bebama i malom decom koje majke šetaju napolju? meni je najiskrenije to najvažniji razlog zbog čega treba zabraniti petarde! zašto da nam se mali anđeli štrecaju dok mirno spavaju na svežem vazduhu u kolicima ili pak razgledaju okolinu? pre svega STOP PETARDAMA zbog naših najmlađih,a životinje mogu da pobegnu a da se ne istraumiraju!
Re: Zabrinuta mama!
da slazem se ja sam osoba koja se jako plasi petardi pa i da zelim da se prosetam negde ovih dana ne mogu
Neka se zabrane petarde II i III razreda,a I i jos poneki izuzetci moze.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Zbog takvih poput tebe koje tako pricaju o zivotinjama,danas deca stavljaju petarde psima u usta i slicno,i sta treba pas da mi pobegne i da ga udare kola zbog praska petarde ? Kakvo ti je to debilno razmisljanje,i ti ces neko dete da vaspitavas. Svako dete treba da odrasta sa zivotinjom ,a ne da ga ucis da je to JEBENI PAS I LJUBIMAC . Sramota sta sve danas ima decu ! STOP PETARDAMA ,kako se vesele cele godine bez njih,ne znam zasto ne bi mogli i za Novu godinu !
Zlostavljanje se mora zaustaviti.
Svedoci smo nestrucnog koriscenja petardi maloletnih lica,medjusobnog povredjivanja.A i moramo malo da gledamo svet oko sebe...a svet oko nas cine zivotinje kojima ovakav vid stresa predstavlja i okoncanje zivota.Mozemo da slavimo na drugaciji nacin...Slazem se sa peticijom u potpunosti.Nije ratno stanje...a nas narod preteruje u iskazivanju radosti samim docekom...
Ti nisi zabrinuta mama ti si retardirana mama :) I zivotinje su ziva bica! Bas zbog takvih ocajnih roditelja kao sto si ti deca i bacaju petarde jer nema ko da ih vaspita kako treba. I psi imaju dusu, ocigledno vecu od tvoje. I njima treba zastita i bezbednost. Kao i deci, naravno. To ne poricem. Tako da prvo razmisli pre nego sto odvalis neku glupost. Molila bih te.
Da li znate koliko petarde stete?Drago mi je sto je neko pokrenuo ovu peticiju i nadam se da ce uspeti u svom planu.Koliko samo pasa i macaka ugine od srcanog udara zbog pucanja petardi,koliko deca stete sama sebi i sta se sve desi kada vam pukne u ruci npr?Da li ste svesni?Da li je neko citao o psu kojem su stavili petardu u usta?Kako neko moze biti toliko malouman i bezosecajan?Takve osobe treba odvesti u zatvor,da nauce da postuju i druga ziva bica sem sebe!
| This discussion has been closed. |