plata iz budžeta za majke dece ometene u razvoju
Ако држава не може,Мајке то раде из љубави и треба да се то респектује и да се помогну у тој муци коју само Мајке проживљавају уз своју децу.
Irig
Moje dete ima autizam.Dala sam otkaz 31.08. da bih ga svakodnevno vodila u skolu u Novi Sad.
EndziDragica
Mama sam dvoje dece sa posebnim potrebama i znam koliki je teret na leđima majki posebno. Radim 25 godina i malo sam umorna od trčanja sa posla na preuzimanje brige o deci. Veliki je to teret i pomoć je neophodna.
Jasmina
Zasto? Zato sto sam majka 15-to godisnje Sofije,koju volim vise od zivota svog.Zato sto je ona moje sunce,moja dusa,moje srce,moj zivot.Ne hoda samostalno,ne jede samostalno,rec koju izgoovara od 9 meseci mama i nijednu vise.Samo dise sama a majka mora svakodnevno na posao da bi joj pruzila negu sto kvalitetniju ,Zato sto dugujemo nasoj deci punu posvecenost.Zato sto je jedino nas briga kako nam je kad posle burne noci pune epi napada morate da odvedete dete da ga neko cuva.Zato sto su oni puni ljubavi i ocekuju isto od roditelja.Zato sto su to nasa Deca.
I ja imam jednog decaka koji bouje od epilepsije i cerebralne paralize. Samohrana sam majka,ne mogu da radim jer sam potrebna mome andjelu koji ne moze samostalno ni da jede,ni da pije... Mome mezimcu je potrebna ljubav i paznja... Zato potpisujem ovu peticiju i nadam se da ce neko u vladi napokon da cuje vapaje svih majki dece sa posebnim potrebama jer nam je zaista potrebna pomoc da obezbedimo nasoj deci bolji zivot!
Majka nije u mogucnosti da se nigde zaposli jer neguje i brine o svom detetu a sredstva koja dobije od drzave su mizerno mala!
majka sam deteta koja je visestruko ometena u razvoju i mislim da nam je svaka pomoc dobrodosla u lecenju svih deca.
| This discussion has been closed. |