Podrška za profesora Milana Kocića
: Re:
PROFESORU KOCICU PUNA PODRSKA!!! PRE SVEGA ON JE COVEK, A POTOM I PROFESIONALAC, SA INOVATIVNIM I KREATIVNIM PRISTUPOM! Maksimalno se zalaze za sve nas!
Re: : Re:
Pa dobro kada je toliko inovativan i kreativan, slobodno moze da pocne da citira i tarzaniju.com i vicevi.net i jos mnostvo takvih sajtova... Ovde nije rec o tome da li je dobar covek, dobar profesor ili sta vec, ovde je reci o coveku koji obavlja odgovornu funkciju, koji izdaje svoju knjigu, verujem da taj predmet ne moze da se polozi bez te knjige, tako da je tu i novcani aspekt ukljucen, kada vec hoce da napuni svoje dzepove, onda neka bar tim ljudima prenese pravo znanje, jer oni vec znaju sta ima na takvim sajtovima... I opet vam kazem manite se coveka, stisace se ovo i kao da nista nije bilo, ovim ga samo gurate preko litice...
боле
дај пустите човека да се покрије ушима и врати се нормалном животу кад се све стиша, овако му само пролонгирате муку и срам :D
ћутите бре :)
осим ако подржавате овакву благо речено непажњу, е у том случају ме забрињавате :/
Re: Re:
Hahahahahaha, tako mu nesto dodje... Bolje mu je bilo da je cutao, ovako se samo zakopao jos dublje... Ali ja razumem takve kao on i njemu slicne, vidi u kakvom drustvu zivimo gde su glavne moralne vrednosti uoblicene kroz "Farmu", "Velikog brata" i time slicnim rialitijama gde jednostavno zatupljuju narod, i onda izadje on, kao inovator i kaze to je marketinski trik, do sada sam mislio da je stvarno normalan covek, i da je nepaznjom doslo do ovoga, a posle njegove izjave siguran sam da treba da se ispita ta njegova profesorska diploma...
Re: боле
KOJA BRE MUKA I SRAM!!??
U OVOJ ZEMLJI, NAPADAJU SAMO NAJBOLJE LJUDE, A ONAJ OSTALI OLOS NE SMEJU NI DA OPOMENU...
eto vam ga vas profesor, dobro vam je zavukao
Sramno
Re:
Otvoreno pismo profesorki Rajni Dragićević - Da li ste Vi ženo, uopšte, svesni koliko ste tešku diskriminaciju, učinili?http://igorvlahovicigor1.blogspot.com/2013/07/otvoreno-pismo-profesorki-rajni.html?spref=fb
Otvoreno pismo profesorki Rajni Dragićević - Da li ste Vi ženo, uopšte, svesni koliko ste tešku disk
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.