Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Preteruju vise... Na prijemnom bi trebalo da budu najosnovnije stvari sto smo RADILI vec u osnovnoj, a ne zadaci sa republickog takmicenja. Pored matematike imali smo jos 6 predmeta da spremamo, jedva cekam sledece generacije da vidim kad im Ministarstvo stavi i likovno da polazu i to najtezu teoriju. Svaka cast, ulice ce da nam budu najcistije i na pijacama sve vise i vise tezgi
This comment has been removed by the person who wrote it.
Smanjite kriterijum!
NMG DA SE NERVIRAM ZBOG OVIH KRETENA KOJI NE ZELE DA SE TEST PONOVI
JEBITE SE MAMINI I TATINI SINOVI
PONOVICE SE TEST PA NMZ STA DA JE
KRAJ
Re:
danasnje generacije su lenje i zatupljenje, sve im je tesko. Ovaj ispit je bio veoma lak, covece polaganje je za 1. srednje ne za 1. osnovne razumite se
Re:
Druze,ako si samo malo razmislio glavom na tim zadacima imao bi najmanje 8.Ne znam stvarno da li mislite da ce ponoviti prijemni i nemojte da placete mamama i tatama zato sto ste sve ucili na pamet
Re:
Moje misljenje
Dragi ljudi iz ministarstva, odlican sam ucenik i iako sam imala prestrogu nastavnicu matematike uvek sam imala 5. Na danasnjem prijemnom sam super prosla imacu 19/20 bodova. Iako sam ok prosla stvadno mislim da su zadaci bili preteski,mucila sam se celih 2 sata da ih sve resim bukvalno do zadnjeg momenta i jedva sam stigla da sve predjem hemijskom. Ako je meni sa peticom iz matematike test bio uzasno tezak onda mogu da zamislim kakav je bio ucenicima sa dovoljnom ili dobrom ocenom iz matematike, zbog toga vas molim da barem malo smanjite kriterijume.
Kurcina jebiga
Ej ljudi, sad sam cula da je Verbic okupio sve profesore matematike i ljude zaposlene u ministarstvu prosvete u zgradu Skupstine i da su polako poceli da sastavljaju novi MNOGO LAKSI test! HAHAHAHAHAHAH smejurija
Re: Re: Re:
decko ne sede svi ceo dan za fb i instagram, neko uci i zna sta zeli u zivotu. Degeneracije dolaze, a ova peticija je dokaz toga
ovo je neuporedivo tezi test u odnosu na prosle godine!Predajem matematiku i upucen sam u ove testove
Re: Re:
Sine 98. ponisten prijemni jer je neki klinac imao resenja. Ne lupaj dzabe kada ne znas klincu 01 gdiste koje nema mozak
| This discussion has been closed. |