Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Je'l smo mi matematiku radili za malu maturu ili da bi smo se zaposlili?
Znali ste gde idete, trebali ste malo da zagrejete stolicu a ne da kukate sad. Koliko ste učili, takvi će vam i rezultati biti.
Treba da upisete ono sto ste zasluzili, a ne ono sto zelite.
tesko
Slazem se da je ispit bio tezak, i meni je veoma i nisam stigla sve da uradim,ali smatram da ponavljanje testa ne odgovara ni njima a ni nama jer ja stvarno nemam namere da se opet nerviram a pripremala sam se 4 meseca privatnom nastavom. Znam da vecina nije zadovoljna rezultatima , nisam ni ja ali smanjenje kriterijuma ili drugacije bodovanje mada je bolje smanjenje kriterijuma,olakšalo bi svima nego da opet rade i da se dodatno nerviraju.
U sustini kada se pogleda sve, za test je trebalo vise vremena a nije bio baš toliko težak za one koji su ucili. Ja imam 15 tacnih od 20 i zadovoljna sam tj odgovara mi da upadnem u zeljenu gimnaziju,s obzirom da je srpski prelak bio.
nedovoljno vremena
Nije bilo dovoljno vremena za prelazak hemijskom preko olovke, smatram da bi bilo pravedno da se prizna i ono uradjeno obicnom olovkom.
Re: Re:
Jedite govna bre vi fosili od 50 godina mamu vam jebem, u vase vreme su bili tezi zadaci. Pusite bre kurac vise. Sta vi znate koliko je bio texak test picka vam materina i treba da se ponovi.
Mnogo tesko!!!!!
Moja drugarica je vukovac i uradila je 9 primera od 20
Deca treba da uce umereno i prakticno.a vise da se druze,bave sportom,muzikom,glumom,hobijem,netom...a nadarene treba sistem da prepozna pa da ga iskoriste za nauku.A od ovih usijenih strebera porodicno obaveznih mameticara,doktora,filozofa gde im se krci put da budu kao roditelji i oni su reper ostalima,strasno.u takvim intelektualcima ima najvise pedera,rastavljenih,bez moralnih vrednosti,bez rodoljublja,postenja,prijateljstva.
Pozdrav od supertelevizora!
MI NE ZELIMO GIMNAZIJU, RAZUMES?
VEC SAD IMAM ZA GIMNAZIJU, ALI NECU.
RAZUMES.
Neka ministar uradi prijemni jebem ga usta
lako
Ma sta pricate tu, nama kao nije bilo tesko prosle godine?
Nego smo seli i ucili za razliku od vas, vi samo peticije neke znate da pisete i nista vise...
Pozzz!!!
Hah
Najjači su mi ovi što psuju i anonimno napušavaju anonimne ljude. Tako mladi, a već luzeri :).
Re: Re:
A izvini , s poštovanjem, ti ćeš da mi kažeš ko je lenj a ko ne ?
| This discussion has been closed. |
Re:
#4: 3. -
samo koncentracija i znanje i moglo je da se uradi opusteno. Ja 18 od 20 i da svi mi koji smo se trudili sta ce mo dobiti? Cilj je da upises ono sto zasluzujes a ne ono sto zelis.