Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Mamu vam jebem malu
mozete ponoviti pusenje mog kurca jedino, nista drugo ne dolazi u obzir. pozz. Tehnicka Skola GSP
Re:
Idi pogledaj zadatke sa republickog takmicenja, rekla bih da je razlika veoma primetna.
- Prijemni nije bio toliko tezak,ali mislim da su mogli bar jos malo vremena da nam daju.
Re: Mamu vam jebem malu
#1227: Tehnicka Skola GSP - Mamu vam jebem malu
I mi tebi kurvo
Re: Re: Re: Re: Me
Evo na primer 19. zadatak...imali smo da izracunamo povrsinu a falila nam je visina..Pitagorinom teorem izracunamo onu malu visinu saberemo sa 24 I dobijemo visinu...vratis se u formulu I izracunas povrsinu I vauu preteskoo jee
Re:
Zalite se svi da ste imali malo vremena i da je visok kriterijum, a podaci govore da je svaki sedmi ucenik koji trenutno upisuje srednju skolu vukovac, i jos koliko njih je odlicno a da nisu vukovci. Stoga opravdajte svoj uspeh.
Mnogo je tesko nije fer nisam trepnuo dok nisam zavrskio 13 zadatak i onda sam sveee podebljao do 13. a posle sam zbrzao jer kad sam zavrsio sa podebljavanjem 13 zadataka ostalo mi je samo 28 minuta
Re:
nije tu vreme problem. Ili znas ili ne znas. Ja sam stigao sve. Imacu 18 od 20. Tezina zadataka je bila malo veca ali nista sto ne moze da se uradi. Ja sam na probnom imao 12.
Re: Re: Re: Re: Re: Me
Realno, i zasto se onda na to zale?
Uvazice vam peticiju kad ovako vredjate decu koja su uradila kako treba...gde ide ovo Boze...
Moli se ministarstvo da smanji kriterijum i da nam omoguci bar toliko da mozemo da upisemo skolu koju mi hocemo i da se bavimo necim sto nas ispunjava a ne da nas jedan pojen deli od nasih zelja. Nadam se da ce te shvatiti hvala.
10 bodova max,il za specijalce je 20.?
Re: Re: Re: Me
Dajte da ponavljamo ja imam 4 iz matisa a uradio sam za 2 neverovatno tesko je bilo
Re: Re: Me
Moja ćerka koja je imala uvek 3 ili 4 iz matematike, a nije isla na privatne casove, super je uradila i rekla da uopste nije bio težak test
Pa ako ste vec 'vukovci' onda pokazite svoje znanje,a ne da pisete peticiju
Lenja razmazena derista
Zalite se kako necete moci da upisete skole koje hocete, pa naravno kad nemate osnovno znanje za njih, sta mislite da je ovaj test tu samo zbog bodova, ne nego vam proveravaju znanje, ne mozes da upises Teslu sa 3 boda iz matematike koliko god ti to hteo, sami ste krivi sto niste ucili u toku tih 8 razreda , nego ste svi genijalci mislili da mozete da se spremite za mesec dana, smesni ste.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Me
#194: - Re: Me
Ko ga šiša što ima dva i što je glup.