Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re:
AKO SI OVAJ URADIO DOBRO,URADICES I SLEDECI,A AKO SI PREPISIVAO NIKAD NECES NI DA RESIS KAKO VALJA
Zato sto su zadaci bili preteski kao da je bilo takmicenje, a ne prijemni! Mislim da su bili jedan ili dva zadatka osnovnog nivoa.. Ne znam samo kako je neko ko je imao 2 iz matematike uradio ono posto je bilo pretesko pa cak ni oni nisu mogli da izvuku 2 poena! Ja imam 6.5 poena, a mogla sam da imam bar 8 da je bio bar malo laksi! Sastavljate zadatke koje ni sami ne mozete da uradite!!! I POSLE PRICATE KAKO NEMA OBRAZOVANIH LJUDI I DRZAVA PROPADA.. PA NARAVNO KADA STAVITE ZADATKE KOJI SE RADE 20 MINUTA I 15 MINUTA DA SE PREDJE HEMIJSKOM I MISLITE DA CEMO SVI SUPER URADITI... PA KOLIKO SMO DOBRO URADILI IZGLEDA DA NAM NE GINE TROGODISNJA SKOLA ILI NEKE KLOSARSKE SKOLE.. I DRZAVA TREBA DA PROPADNE KAD JE OCAJNA OVAKO FUJ!!!!!!!!!!!!!!!! MINISTRA BRIGA BAS KAKO CEMO URADITI TESTOVI VAZNO DA ON IMA BURZUJSKU PLATU ZA SBE I SVOJEE DUPENCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Resavajte vi ove zadatke u slobodno vreme a nas lepo pustite da uzivamo u mladosti.
Hvala!
Koji su ovo smradovi mamu im jebem!
Пушите курац, нећу упасти у гимназију.
Bilo je srednje zalosno kako smo uradili zato je najbolje da ovaj test ponavljamo i ako je moguce da ga olaksaju jer je toliko tesko da je to strasnoo...
#SMANJITE_KRITERIJUM !
Re:
#97: - . Bravo za komentar,jednostavno nam to polako i sigurno rade,
Re:
Slažem se da je bilo teško, posebno meni kome predaje nastavnica koja nema veze s životom. Mada ja sam uradio 18/20 zadataka i mislim da ću ipak imati mnoooogo manje tačnih odgovora. Moji drugari iz razreda koji imaju 5, su imali oko 10ak bodova.. Naravno smešno je porediti mene s peticama. No svejedno, jebem sestru onome ko je ovo pravio.
Ja
Pretesko je bilo! Koja je svrha imati po 5,6 poena i ne upisati ono sto volimo??? Zato nam i drzava propada zato sto radimo ono sto moramo a ne ono sto volimo
Laksi je bilo test za takmicenje iz matematike nego zavrsni ispit :D
Ma Lako je bilo sta zalite
Smanjite kriterijum!
Re: Me
Ja sam 5.00, na takmicenje iz matematike sam isla samo u 3,4 i 5. razredu i potpuno sam saglasna sa tobom. Test uopste nije bio tezak za one koji su presli napredni nivo iz zbirke. Imacu 19 poena i ne bih htela da se test ponovi jer je realno bilo i tezih testova.
Mnogi nece upasti u zeljene skole zbog ovog!
imamo isti problem....
| This discussion has been closed. |
Re: .
#74: neki lik -