Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
JEL MOGLO OVO DA BUDE TEZE? KAKO MISLITE DA JE ONAKAV TEST MOGLA DA URADI OSOBA KOJA IMA DOVOLJAN PROSEK (2) IZ MATEMATIKE?
Pa nije bilo tesko. Ovi sto se zale su uglavnom oni koji ni malo nisu ucili, ili nisu mogli nesto da jednostavno logicki zakljuce
Smatram da su zadaci bili mnogo teži nego oni sa završnih ispita iz matematike iz prethodnih godina... Bilo je više zadataka naprednog nivoa i nedovoljno vremena za rešavanje zadataka te težine. Ipak je potrebno sve prekontrolisati, skoncentrisati se i boriti se protiv treme i stresa.
Nismo ovo očekivali.
Molim da neko reaguje.
zato sto su zadaci bili preteski i trebalo bi da sse smanje kriterijumi, ja imam sve petice od prvog razreda,vukovac sam,a cetiri zadatka nisam znala ni da postavim
HVALA!
Re: Re: Re: Re: Me
#190: Jebi sirotinju - Re: Re: Re: Me
ne znaju ni oni šta pričaju, pa prešli na prethodne generacije, ma ae molim te
Re: Re: Re: Me
Naravno,streberi su uvek oni koji najvise rade i trude se...
Re:
Zelim da neko iz ministarstva uradi test iz matematike za 2 sata znam da nece moci da uradi ni 15 a ne 20 zadataka red bi bio da daju manje tezi test nije pojenta da ubijete djake?!!!
Saranili ste nas
Re: Re: Re: Me
Na probnom sam presla samo srednji nivo I imala kao i vi sada,zato sam se potrudila navezbam i sad imala 19..
SKORO SVAKI ZADATAK JE BIO TEZAK,DALI STE ZADATKE DA OPSTINSKIH TAKMICENJA,AKO NE MOZEMO DA PONOVIM,BAREM SVAKA SKOLA PO 5 BODOVA DOLE!
Znaci mojim drugarima
| This discussion has been closed. |