Ponavljanje prijemnog ispita iz matematike !
Re: yeye
#1: - Najbolje bi bilo da se obore sva tri testa pa da deca upisuju srednje skole samo na osnovu bodova iz osnovne!Tako svi upadaju gde zele!!
Ja ovde biciklom, a vii?
Re: Re:
AJ NE SERENDAJ,STA SE TU PRAVIS PAMETAN.SAD KAO "DECO IDITE UCITE" NIJE NIKO LUD DA BUDE TOLIKO BOLESTAN...+++
Re: Re: Pretesko je bilo
#233: luka - Re: Pretesko je bilo
Molim te,nauci gramatiku srpskog jezika i tek tada nam se javi
Test je bio pretežak a nedovoljno vremena da se sve uradi!
Pravo da vam kazem jebe mi se
I ovako i onako sam u govnima,ne gine mi da cistim ulice za minimalac,ko zna mozda mi se i posreci da upisem za frizera
jel cita neko ovu peticiju
Re:
Ne moraju da ponavljaju prijemni ispit iz matematike, jer bi verovatno bio jos tezi sto jeste, vec bi trebalo da smanje kriterijume i da na neki nacin povecaju poene za upis u srednje skole.
Bilo je pretesko, zaista, nismo imali ni dovoljno vremena, da se razumemo, dosta nas i ne zna bas matematiku, a ovo je bilo kao takmicenje bukvalno, bilo bi okej da se smanji kriterijum da bi svi upisali ono sto zelimo, jer ovim uspehom, ocigledno je da necemo.Imalo je i dosta treme i nastavnika oko nas, malo vremena, i preteski zadaci, ne znam na osnovu cega ste vi mislili da ce rezultat da bude dobar.
SMANJITE KRITERIJUME!!!!!!!!!!!!!
Prijemni ispit iz matematike smo spremali pet meseci, neko više i spremali smo se za osnovne zadatke a ne zadatke sa takmicenja. Bilo je preteško i nismo imali dovoljno vremena da razmislimo i da pređemo hemijskom olovkom.Ne bih ovo pisala da to misli 50 ljudi, nego kao što vidite da za kratko vreme imamo 1600.
MOLIM MINISTARSTVO DA BAREM POGLEDA OVO A NE DA ISPALJUJE I DA IH BAŠ BRIGA.
HVALA UNAPRED
UBIJ STOKE!!!!!!
HOCU PONOVO PRIJEMNI iz MAT!!!
Ovaj je bio previse tezak i malo vremena za ovu tezinu zadataka.
re:me
apsolutno se slazem,i da ponove oni koji prvi put nista nisu uradili nece ni drugi put.
#260: Smrtmatematici123 - Re: Ili da obore sva 3 testa,ako ih ponove bice jos tezi!
Bas tako...i treba nije im dovoljno sto imamo 8predmeta da polazemo
Ne lupajte gluposti
A koja je svrha da svi imamo 20 bodova? Matematika mora da bude teza, sasvim je korektan test bio, i onako bodovi potrebni za odredjenu skolu zavise od konkurencije, svi ste imali isti test, tako da konkurencija ostaje ista, zato ne lupajte gluposti
Sad svi kao pišete da ste imali po 20 poena i da ste uradili za pola sata,ajdee nemojte da lažete tolikoo
| This discussion has been closed. |
Re: .i.
#31: - Me
Popusi ti kurac jebem ti mater, ladi jaja sigurno si vukovac pa te boli kurac i da imas 3 boda, bilo je pretesko za nas koji imamo zivot i ne nabijamo glavu u knjigu 24h